3 miljoonan euron osakesijoitus vauhdittamaan Valve Groupin kasvua ja kansainvälistymistä

3 miljoonan euron osakesijoitus vauhdittamaan Valve Groupin kasvua ja kansainvälistymistä

24.09.2020

Arvo Sijoitusosuuskunta on lähtenyt mukaan Valve Group Oy:hyn merkittävänä uutena omistajana. Kolmen miljoonan euron osakesijoituksella vauhditetaan Valve Groupin kasvustrategiaa, joka tähtää koko toimialan muuttamiseen.

Valve Group suunnittelee ja toteuttaa markkinointia, viestintää ja teknologiaa yhdistäviä palveluita, joiden avulla yritykset luovat tunnettuutta, lisäävät kysyntää ja edistävät kasvua. Sen tehtävä on edistää yritysten kasvua auttamalla niitä muuttamaan tapoja myydä, markkinoida, viestiä ja olla jatkuvassa vuorovaikutuksessa sidosryhmien kanssa.

”Olemme rakentaneet pitkäjänteisesti kasvustrategiaamme, jonka tärkeimpiä kulmakiviä on B2B -yritysten kasvun vauhdittaminen markkinoinnin, markkinointiteknologian ja viestinnän integroivilla jatkuvilla palveluilla. Jatkuvassa muutoksessa myös asiakkaiden tarve kasvattaa ja täydentää omaa osaamistaan parhailla viestinnän, markkinoinnin ja teknologian osaajilla lisääntyy. Tämä tarjoaa merkittävää kasvupotentiaalia palveluntuottajille, jotka haluavat kehittää koko toimialaa ja sen liiketoimintamalleja. Uskomme myös, että alan yritysten muuntumistarve ja konsolidointikehitys kiihtyvät entisestään niin Suomessa kuin kansainvälisestikin”, toteaa Valve Group Oy:n toimitusjohtaja Jorma Maaninka.

”Ajattelutapamme, sekä toimialaa muuttava, pitkäjänteinen kasvun rakentaminen osuivat Arvo Sijoitusosuuskunnan arvomaailman kanssa hyvin yksiin. Tämä on meille merkittävä askel, Arvo Sijoitusosuuskunta on yhtiön ensimmäinen ulkopuolinen sijoittaja. Yhteistyön avulla nopeutamme kasvuamme ja strategiamme toteuttamista”, Maaninka jatkaa.

Arvo Sijoitusosuuskunta on alueellinen sijoitus- ja kehitysosuuskunta, jonka omistavat osuuskunnan noin 25 000 jäsentä. Osuuskunnan sijoitukset jakautuvat alueellisiin ja valtakunnallisiin sijoituksiin sekä finanssisijoituksiin.

”Olemme innostuneita Valve Groupin osaamisesta, ajattelutavasta ja kasvustrategiasta. Yhtiössä luodaan tietoa, teknologiaa ja innovaatioita yhdistämällä dynaamista kilpailuetua yrityksille ja rakennetaan sitä kautta kasvua valtakunnallisella tasolla. Näemme, että Valve Groupilla on erinomainen mahdollisuus kasvaa nopeasti muuttuvassa toimialassa merkittävän kokoiseksi kansainväliseksi palveluyritykseksi. Yhtiön omistus sopii mainiosti valtakunnallisten sijoitusten salkkuumme. Haluamme olla aktiivinen omistaja niin hallitustyöskentelyn kuin yritysverkostojemme kautta, ja teemme parhaamme, että Valve Group saavuttaa kasvutavoitteensa,”, toteaa Arvo Sijoitusosuuskunnan toimitusjohtaja Jari Pirinen.

Valve Groupiin kuuluvat markkinointi- ja viestintätoimisto Valve Branding, liikkuvan kuvan suunnitteluun ja tuotantoon erikoistunut Valve Motion, virtuaalisen ja kokemuksellisen internetin sovellus- ja sisältöpalveluita tuottava Wakeone, sekä konsernin osakkuusyhtiöt mainostoimisto Folk Finland Oy, Mediatehdas Dakar Oy ja tuote- ja palvelukonseptien testauksen digitalisoiva Cambri Oy. Valve Groupissa on yli 200 työntekijää. Vuonna 2019 sen liikevaihto oli 15,3 miljoonaa euroa.

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle