Alueelliset kehitysyhtiöt panostavat Finn Spring Oy:n kasvuun

06.04.2017

Finn Spring Oy, Osuuskunta PPO ja Toholammin Kehitys Oy ovat sopineet pitkäaikaisesta rahoitusyhteistyöstä Toholammilla toimivan lähdevesivalmistajan kasvun tukemiseksi. Osuuskunta PPO antaa yhtiölle miljoonan euron oman pääomanehtoisen lainan ja Toholammin Kehitys uusii aiemman lainansa PPO:n kanssa yhteneväisin ehdoin.


Finn Springin monipuoliseen valikoimaan kuuluu lähdevesiä ja erilaisia lähdevesipohjaisia juomia. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 80 henkilöä, ja Finn Spring onkin yksi alueen suurimmista työllistäjistä.


Toholammin Härkänevalla pullotetaan maailman parasta lähdevettä
Finn Spring on kasvanut viime vuosina voimakkaasti. Kasvua ovat vauhdittaneet kustannustehokas tuotanto, vahva tuotekehitys, korkea laatu sekä tuotteille myönnetyt useat kansainväliset palkinnot. Suomessa Finn Spring on markkinajohtaja lähdevesissä, ja myös Ruotsissa yhtiöllä on merkittäviä keskusliikeasiakkuuksia, kuten Axfood, Coop ja ICA .


- Meillä on käytettävissämme upea luonnon raaka-aine, ja pitkäjänteisen kehitystyön tuloksena olemme menestyneet kotimaassa ja kansainvälisesti. Lippulaivatuotteemme SPRING AQUA Premium on kerännyt maailmalla arvostettuja maku- ja designpalkintoja, iloitsee toimitusjohtaja Hannu Ali-Haapala.


Rahoittajat antavat tunnustusta
Finn Springin toiminnassa korostuu asiakaslähtöisyys yhdistettynä ainutlaatuiseen osaamiseen. Myös ympäristöarvot ja henkilökunnan hyvinvointi ovat perheyrityksessä keskeisen tärkeitä arvoja.


- Finn Spring on aidosti sitoutunut arvomaailmaansa, ja yhtiö tekee kannattavaa liiketoimintaa työllistäen merkittävän joukon alueen ihmisiä. Juuri tämänkaltaisia sijoituskohteita etsimme aktiivisesti salkkuumme, toteaa Osuuskunta PPO:n toimitusjohtaja Kati Peltomaa.


Myös Toholammin Kehitys Oy:n toimitusjohtaja Esa Järvenoja antaa tunnustusta Finn Springin pitkäjänteiselle työlle kotikuntansa elinvoiman kehittäjänä.


- Toholammin Kehitys on tehnyt pitkään yhteistyötä Finn Springin kanssa ja seurannut tyytyväisenä yhtiön kasvua ja kehitystä. Yhtiönä voimme osallistua myös markkinaehtoisesti toteutettuihin rahoitusratkaisuihin. Osuuskunta PPO on tässä meille hyvä kumppani, kiittelee toimitusjohtaja Järvenoja.

 

Lisätietoja:
Finn Spring Oy, toimitusjohtaja Hannu Ali-Haapala 0400 569 331
Osuuskunta PPO, toimitusjohtaja Kati Peltomaa p. 044 729 1220
Toholammin Kehitys Oy, toimitusjohtaja Esa Järvenoja p. 050 515 1091

 

 

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle