Arvo ja LMCE Group yhteistyöhön
16.07.2023

Arvo ja LMCE Group yhteistyöhön

Arvo on myöntänyt LMCE Group Oy:n suomalaiselle emoyhtiölle kahden miljoonan euron siltarahoituksen nimettyjen tilausten toimittamiseksi. LMCE Group Oy valmistaa monitoimikoneita rakennetun ympäristön ylläpitoon ja vesiympäristön hoitoon. Konsernin tuotemerkkeihin kuuluvat Lännen ja Lundberg-monitoimikoneet, Watermaster-monitoimiruoppaajat sekä osakkuusyhtiön kautta Meclift-monitoimikurottajat.

- Olemme pitkälti vientiyhtiö ja liiketoimintamme on pysynyt kannattavana finanssikriisin jälkeen yli 10 vuotta. Ukrainan sota asetti meidät kuitenkin vaikean tilanteen eteen, kun Venäjän kauppa tippui kokonaan pois. Onneksi tehostamistoimet näyttävät nyt kantavan hedelmää, kun muun muassa konsernin koko tuotannollinen toiminta keskitetään kotimaahan Loimaalle. Arvon siltarahoitus yhdessä vieraan pääoman ehtoisten rahoittajien sitoutumisen kanssa auttaa meidät tämänkin kuopan yli. Näemme tulevaisuuden suhteen paljon liiketoimintamahdollisuuksia, toteaa LMCE Group Oy:n toimitusjohtaja Veli Ollila.

LMCE Group -konserni työllistää lähes 160 henkilöä. Vuosiliikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa, josta kansainvälisen myynnin osuus on noin 75 prosenttia. Konsernilla on tuotantolaitos Loimaalla ja useita toimipisteitä Suomessa ja Ruotsissa.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle