Arvo sijoittaa oululaiseen Aikoloniin
20.07.2023

Arvo sijoittaa oululaiseen Aikoloniin

Arvon alueellisten sijoitusten salkku täydentyy yhden miljoonan euron lainasijoituksella oululaiseen Aikolon Oy:hyn. Aikolon on muovien työstöä ja tukkukauppaa harjoittava yhtiö, jolla on korkean tason osaamista vaativissa muovirakenteissa. Asiakkaita yhtiöllä on laajasti teollisuuden eri sektoreilta. Oulun toimipisteessä on juuri tehty merkittävä investointi uuteen pitkälle automatisoituun linjastoon, jossa tullaan tuottamaan laminoituja, silkkipainettuja, lämpömuovattuja sekä pinnoitettuja lasia korvaavia kirkkaita muoveja omalla Aikon® -tuotemerkillä.

- Olemme investoineet voimallisesti kasvuun. Tavoitteena on siirtyä yhä enemmän osavalmistajasta asiakkaidemme strategiseksi kumppaniksi. Uuden investoinnin myötä olemme Euroopassa ainoa toimittaja, joka pystyy tarjoamaan esimerkiksi erikoisajoneuvoteollisuuden tarpeisiin koko muovituotteiden portfolion korkeatasoisista laminoiduista turvalasituksista, koneistettuihin muoviosiin ja tyhjiömuovattuihin komponentteihin. Arvon sijoitus mahdollistaa osaltaan kasvusuunnitelman toteuttamisen, uusien asiakkuuksien avaamisen ja vientiponnisteluiden edistämisen, kertoo Aikolon Oy:n toimitusjohtaja Martti Hahtonen.

Aikolon Oy työllistää noin 75 henkilöä. Yhtiöllä on toimipisteet Oulussa ja Vantaalla ja myyntikonttorit Kokkolassa ja Turussa. Aikolon haluaa olla vastuullisuuden ja työturvallisuuden edelläkävijä muovialalla.

 

Aikolon

Etelä-Suomen aluemyyntipäällikkö Stina Puolakanaho ja Aikon®-tuotteiden tuotepäällikkö Panu Vanninen tarkastelemassa uunituoretta prototyyppiä.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle