Arvo sijoittajaksi Destination Laplandiin
18.11.2022

Arvo sijoittajaksi Destination Laplandiin

Destination Lapland Oy on kerännyt merkittävän rahoituspaketin, jossa Arvo Sijoitusosuuskunta on mukana miljoonan euron vaihtovelkakirjalainalla. Rahoituspaketti käytetään konsernin kasvustrategian toteuttamiseen sekä Pohjolan Kiinteistöpalvelu Oy:n yritysostoon.

 - Olen toiminut koko työurani matkailualalla ja saanut viedä perheyritystä eteenpäin niin huonoina kuin hyvinä aikoina. Nyt myynti on onneksi palautunut normaalitasolle koronapandemian aikaisten matkustusrajoitusten jälkeen. Kasvunäkymät ovat positiiviset. Huolimatta levottomasta maailmantilanteesta pohjoinen kiinnostaa ja Ylläksen alueen vetovoimatekijät ovat vahvat, kertoo Destination Laplandin perustaja ja toimitusjohtaja Mauri Kuru.

Destination Laplandin välityspalvelussa on tällä hetkellä noin 400 mökkiä Äkäslompolossa. Majoitusvälitykseen liittyen yritys tarjoaa myös kuljetuspalveluita ja siivous- ja huoltopalveluita. Pohjolan Kiinteistöpalvelu Oy:n yrityskaupalla täydennetään asiakaslähtöisen palveluketjun hallintaa niin mökkejä vuokraavien asiakkaiden kuin kiinteistönomistajien osalta. Huolto- ja siivoustoiminta ja sen hallinta siirretään kokonaisuudessaan PKP:n toimitusjohtajan Antero Kallon vastuulle.

 - Destination Laplandin jalansija Ylläksen alueen matkailussa on vahva. Yrityksellä on pitkäjänteinen ote toimintansa kehittämiseen ja aito halu tuottaa erinomaisia asiakaskokemuksia. Arvon valtakunnalliseen sijoitussalkkuun hyvin hoidettu matkailualan yritys tuo tervettä toimialahajautusta, toteaa Arvon toimitusjohtaja Jari Pirinen

Destination Lapland on elämystalo, joka tarjoaa Ylläksellä korkeatasoista ja tunnelmallista majoitusta sekä laadukkaita ohjelmapalveluita. Ylläksen lisäksi yrityksen järjestämät safarit suuntautuvat Suomen ja Ruotsin rajaseudulle. Valittavana on husky- ja porosafareita, ratsastus- ja läskipyöräretkiä sekä laaja valikoima erilaisia lumikenkä- ja moottorikelkkasafareita. Yritys on perustettu vuonna 1987.

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle