Arvo Sijoitusosuuskunnan tilinpäätös 2019 on julkaistu

Arvo Sijoitusosuuskunnan tilinpäätös 2019 on julkaistu

02.04.2020

Arvo Sijoitusosuuskunnan tilinpäätös vuodelta 2019 on julkaistu. Tilikauden 4,1 miljoonan euron eli 19,5 prosentin tulos on hyvä osoitus Arvon hajautetun sijoitusstrategian toimivuudesta haastavassa taloustilanteessa. Osuuskuntakokous järjestetään viipymättä, kun se on koronapandemian aiheuttamat rajoitukset huomioiden mahdollista. Osuuskorkoa esitetään maksettavaksi 40 euroa/osuus. Osuuskoron täsmäytyspäivä on 17.8.

Arvo Sijoitusosuuskunnan tilinpäätös vuodelta 2019 on julkaistu ja voit tutustua siihen lähemmin tästä (linkki). Tilikauden 4,1 miljoonan euron eli 19,5 prosentin tulos on hyvä osoitus Arvon hajautetun sijoitusstrategian toimivuudesta haastavassa taloustilanteessa.

Osuuskunnan vuosikokous järjestetään viipymättä, kun se on koronapandemian aiheuttamat rajoitukset huomioiden mahdollista. Arvon hallitus painottaa vuosikokoukseen liittyvissä järjestelyissä nyt ensisijaisesti jäsenistön terveyttä ja turvallisuutta. 

Koronapandemiasta huolimatta Arvon hallitus on päättänyt pitää esityksensä osuuskorosta ennallaan. Vuosikokouksen hyväksyessä hallituksen voitonjakoesityksen osuuskorkoa on määrä maksaa 40 euroa/osuus. Osuuskoron täsmäytyspäivää on kuitenkin siirretty elokuulle. Uusi osuuskoron täsmäytyspäivä on 17.8. Täsmäytyspäivä tarkoittaa, että siihen mennessä osuuskunnan jäseniksi rekisteröidyt ovat oikeutettuja osuuskorkoon edelliseltä tilikaudelta.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle