Arvo Sijoitusosuuskuntaan haetaan uusi toimitusjohtaja

18.12.2018

Arvo Sijoitusosuuskunnan johdon toimenkuviin tulee muutoksia vuoden vaihteessa. Hallituksen puheenjohtaja Reijo Tauriainen ottaa väliaikaisesti hoitaakseen toimitusjohtajan tehtävät Kati Peltomaan siirtyessä sijoitusjohtajaksi 1.1.2019 alkaen. Muutokseen on päädytty Kati Peltomaan omasta toiveesta. Uutta toimitusjohtajaa osuuskunnan hallintoneuvosto ja hallitus ryhtyvät hakemaan kaikessa rauhassa pitkäaikaista ratkaisua tavoitellen.

- Minulla tulee ensi keväänä 10 vuotta täyteen osuuskunnan palveluksessa, joista viimeiset viisi vuotta toimitusjohtajan tehtävissä. Osuuskunnan muutosprosessin johtaminen on ollut mielenkiintoinen, mutta myös äärimmäisen intensiivinen ajanjakso. Koen, että nyt on aika minun palata takaisin asiantuntijarooliin ja antaa enemmän aikaa myös perheelleni, kertoo Kati Peltomaa.

Hallituksen puheenjohtaja Reijo Tauriainen uskoo, ettei muutoksilla ole suurta vaikutusta osuuskunnan käytännön arkeen.
- Tähänkin asti olen ollut tiiviisti mukana sijoitusten valmistelussa, niihin liittyvissä neuvotteluissa ja kohdeyritysten hallitustyöskentelyssä. Nyt väliaikaisesti teen tätä samaa, mutta enemmän. Kun hallintoneuvosto aikanaan valitsee uuden toimitusjohtajan, tämä pääsee jatkamaan valmiilta pöydältä, Reijo Tauriainen kertoo.

Hallintoneuvoston puheenjohtaja Tuomo Tamminen on järjestelyyn kaikkinensa tyytyväinen.
- Olemme saaneet hyviä osaajia osuuskunnan johtoon ja hallitukseen vuosien varrella. Tässä järjestelyssä osaamista ei poistu talosta ulos, vaikka roolitus vähän muuttuukin, Tuomo Tamminen tiivistää. Hallintoneuvosto suhtautuu hyvin vakavasti vastuulliseen tehtäväänsä uuden toimitusjohtajan valinnassa.
- PPO:n muutosprosessi Arvoksi on saatu hyvään vaiheeseen ja nyt lähdemme kartoittamaan uudeksi toimitusjohtajaksi henkilöä, jolla on valmiudet kehittää sijoitusosuuskunnan toimintaa pitkäjänteisellä tavalla, toteaa Tuomo Tamminen.

Lisätietoja:
Hallintoneuvoston puheenjohtaja Tuomo Tamminen puh. 050 529 0059

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle