Arvo sponsoroi urheilu- ja kulttuuritoimintaa
06.05.2024

Arvo sponsoroi urheilu- ja kulttuuritoimintaa

Arvo tukee vuosittain urheilu- ja nuorisokasvatustyötä sekä kulttuuria tekeviä yhdistyksiä ja yhteisöjä. Tänä vuonna olemme tukeneet muun muassa Raution Kisailijoita edustavan voimannostajan Eerika Palosaaren lajiharjoittelua.

Eerika Palosaari on lahjakas nuori voimailija, joka on saavuttavat merkittävää kansainvälistä ja kansallista menestystä nuorten sarjoissa. Edellisvuonna 2023 Eerika saavutti varustevoimannoston MM-kultaa N18/52 kg sarjassa sekä EM-kultaa klassisessa ja varustepenkkipunnerruksessa. Menestyksen siivittämänä Eerika palkittiin Raution Kisailijoiden Paras urheilija -palkinnolla.

Arvon sponsorointituen avulla mahdollistetaan Eerikan harjoittelua kohti aikuisten sarjoja ja arvokisoja. Parhaillaan hän kilpailee Luxemburgissa 5.–12. toukokuuta järjestettävissä varustevoimannoston MM-kilpailuissa.

Sponsorointituen hakuaika kuluvan vuoden osalta on meneillään ja päättyy 30.11.2024. Tavoitteena on hajauttaa Arvon sponsorointitukea useille tahoille, joten yksittäiset tukisummat ovat enintään tuhannen euron suuruisia. Linkki hakemuslomakkeeseen Arvon kotisivuilla Sponsorointi » Arvo Sijoitusosuuskunta Toivomme, että kerrotte hakemuksessa tuen käyttötarkoituksesta mahdollisimman tarkasti.

Kuvaliitteet

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle