Arvolta projektirahoitusta CT Industrialille
19.03.2024

Arvolta projektirahoitusta CT Industrialille

Arvo Sijoitusosuuskunta on myöntänyt CT Industrial Oy:lle noin 0,5 miljoonan euron projektirahoituksen. CT Industrial on kannattavasti kasvava energia-alan vaativien ratkaisujen toimittaja, jonka liiketoimintaa vihreän siirtymän toteutuminen vauhdittaa.

- Tavoitteemme on edistää uusiutuvien polttoaineiden hyödyntämistä ja energiatehokkuutta ja vähentää ympäristön kuormitusta toteuttamalla innovatiivisia Cleantech-ratkaisuja energiateollisuuden käyttöön, kertoo yhtiön perustaja ja toimitusjohtaja Mikko Lehtonen.

CT Industrial on vuonna 2008 perustettu energia-alan yhtiö, joka suunnittelee, koordinoi ja toteuttaa energiayhtiöiden energiansäästö- ja ympäristöhankkeita. Erityisesti CT Industrial toimii energiateollisuuden kumppanina projekteissa, joissa hyödynnetään teollisten prosessien sivuvirtoja tai vaihdetaan energianlähdettä fossiilisesta energiasta uusiutuvaan energiaan.

CT Industrialla on tuotantotilat Haapavedellä sekä toimipisteet Oulussa ja Liettuassa. Tällä hetkellä reilu 75 prosenttia yhtiön liikevaihdosta tulee Suomesta, Pohjoismaista ja Baltiasta. Kasvua haetaan Keski- ja Etelä-Euroopan markkinoilta. Yhtiö työllistää reilu 40 energiateknologian ammattilaista ja sen liikevaihto on noin 10 miljoonaa euroa.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle