Arvon sponsoroinnit -hakuaika on meneillään
19.09.2023

Arvon sponsoroinnit -hakuaika on meneillään

Arvo tukee vuosittain alueensa urheilu- ja nuorisokasvatustyötä sekä kulttuuria tekeviä yhdistyksiä ja yhteisöjä. Tänä vuonna olemme tukeneet muun muassa Severi Savukoskea, vuonna 2003 syntynyttä oululaista pyöräilijää. Severin päälajit ovat rata- ja maantiepyöräily. Pitkän tähtäimen tavoitteena nuorella urheilijalla on Los Angelesin olympialaiset vuonna 2028. Tätä varten täytyy saavuttaa tarpeeksi pisteitä MM-, EM- ja maailman cupin kilpailuista. Arvon sponsorointi on auttanut osaltaan kattamaan kisamatkojen kustannuksia.

Severin kilpailukausi on ollut pitkä ja menestystäkin on kertynyt mukavasti. Hän voitti ratapyöräilyn SM-kilpailuista yhteensä viisi Suomen mestaruutta ja ajoi nuorten ratapyöräilyn EM-kilpailuissa kaksi uutta Suomen ennätystä. Tällä hetkellä Severi kilpailee maantiellä Kiinassa 11 päivän mittaisessa Tour of Poyang Lake -kilpailussa, joka on samalla Severin kisakauden päätöskisa.

Arvon sponsorointien hakuaika kuluvan vuoden osalta on meneillään ja päättyy 30.11.2023. Tavoitteena on hajauttaa Arvon sponsorointitukea tasaisesti eri puolille toimialuetta, joten yksittäiset tukisummat ovat enintään tuhannen euron suuruisia. Linkki hakemuslomakkeeseen Arvon kotisivuilla Sponsorointi » Arvo Sijoitusosuuskunta Toivomme, että kerrotte hakemuksessa tuen käyttötarkoituksesta mahdollisimman tarkasti. Valituille ilmoitetaan 31.1.2024 mennessä.

 

Severi pyorailee

Kuva: Verneri Savukoski

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle