Elite Alfred Bergin kiinteistökehitysrahasto hankkii Siklalta kaksi uutta toimitilakiinteistöä
25.08.2022

Elite Alfred Bergin kiinteistökehitysrahasto hankkii Siklalta kaksi uutta toimitilakiinteistöä

Elite Alfred Bergin kiinteistökehitysrahasto EAB Value Added Fund III Ky on 28.6.2022 allekirjoitetulla sopimuksella sitoutunut ostamaan kaksi rakenteilla olevaa toimitilakiinteistöä Sikla-konsernilta. Kaupan kohteena ovat autojen myyntiin ja korjaukseen tarkoitettu kiinteistö Oulussa sekä autokorjaamokiinteistö Jyväskylässä. Kohteiden valmistuminen ajoittuu kevääseen 2023. Myyjänä kaupassa toimii Sikla-konserniin kuuluva Siklatilat Oy ja kaupan yhteisarvo on verottomana yli 15 miljoonaa euroa.

”Tämä on rahastoltamme merkittävä sijoitus Ouluun ja Jyväskylään, ja teemme jatkossakin vastaavia sijoituksia. Oulunporttiin muodostuu Suomen mittapuussa suuri autokaupan keskittymä”, toteaa kiinteistövarainhoidosta vastaava johtaja Jaakko Ristola Elite Alfred Bergiltä.

”Meitä siklalaisia Elite Alfred Bergin kanssa solmittu sopimus luonnollisesti ilahduttaa kovasti, ja se onkin hyvä avaus yhteistyöhön myös tulevaisuutta varten. Nyt rakennettavat toimitilakiinteistöt ovat käyttäjien tarpeiden mukaan suunniteltuja ja tehty palvelemaan juuri heidän käyttötarkoitustaan”, kertoo Siklatilat Oy:n toimitilojen myyntipäällikkö Jaakko Pietiläinen.

”Oulun kiinteistöä on kehitetty pitkäjänteisesti asemakaavoituksesta alkaen ja onkin hienoa nähdä, kuinka komea kokonaisuus rakentuu ensi talven aikana erittäin näkyvälle paikalle 4-tien varteen. Ouluun rakentuvat toimitilat ovat vuokrattuna jo nyt yhtä tilaa lukuun ottamatta. Myös Jyväskylässä rakennustyöt etenevät vauhdilla, ja Jyväskylän uutena keskuksenakin markkinoitu Seppälän alue kehittyy tämän hankkeen myötä entistä nykyaikaisempaan suuntaan. Vanha rakennus on purettu tontilta pois ja uusi tyylikäs rakennus on käytössä jo keväällä 2023”, jatkaa Pietiläinen.

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle