Energia Kiinteistöt ja Osuuskunta PPO yhteistyöhön

13.04.2016

Pohjoissuomalaiset kehitysyhtiöt Energia Kiinteistöt Oy ja Osuuskunta PPO yhdistävät voimavaransa Pyhäjoen ydinvoimalahankkeen ympärille syntyviin tarpeisiin. Yhteistyön tarkoituksena on tarjota yhdessä innovatiivisia kiinteistöratkaisuja.

 

Ensimmäisenä yhteisenä hankkeena toteutetaan noin 1000 m2 toimitilat Onninen Oy:lle Pyhäjoen Ollinmäen teollisuusalueelle. Onninen pääsee muuttamaan uusiin tiloihin toukokuun alussa. Energia Kiinteistöt toimii tilojen rakennuttajana ja omistajana. Osuuskunta PPO on hankkeen rahoittaja yhdessä pankin kanssa.

 

- Ollinmäen alueen rakentaminen on päässyt hyvälle alulle. Pyhäjoen kunnan kanssa aiemmin toteutettu Energy Tower – toimistorakennus on jo täydessä käytössä ja lisää hankkeita on piirustuspöydällä. Näyttää siltä, että voimalatyömaan käynnistymisen myötä erilaisten tilojen kysyntä alkaa realisoitua, kommentoi Tuomas Hirvonen Energia Kiinteistöt Oy:stä.

 

Pyhäjoen ydinvoimalahanke on yksi Euroopan suurimmista rakennushankkeista, joten se tuo mukanaan runsaasti uutta liiketoimintaa Pohjois-Suomeen.

-PPO on kartoittanut jo pidempään sijoitusmahdollisuuksia Pyhäjoen ydinvoimalahankkeen ympärillä. Onnisen tilat ovat hyvä alku, eikä yhteistyö Energia Kiinteistöjen kanssa varmasti jää tähän, toteaa Osuuskunta PPO:n toimitusjohtaja Kati Peltomaa.

 

Energia Kiinteistöt Oy on pohjoissuomalainen kiinteistökehitysyhtiö. Ensimmäiset kohteet sijaitsevat Pyhäjoella, jonne Fennovoima rakennuttaa Hanhikivi 1 –ydinvoimalaa. Yhtiön yrittäjätiimillä on vahva kokemus ja vankka paikallistuntemus. Yhtiön omistavat Jukka Juola, Tuomas Hirvonen, Markku Kankaala ja Jari Pirinen.

 

Lisätietoja:

Osuuskunta PPO toimitusjohtaja Kati Peltomaa p. 044 729 1220

Energia Kiinteistöt Oy hallituksen puheenjohtaja Tuomas Hirvonen p. 050 368 6866

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle