Finn Springin Villivedet ovat vastuullisempi valinta

Finn Springin Villivedet ovat vastuullisempi valinta

03.09.2021

Kuluttajat haluavat tehdä yhä kestävämpiä valintoja, ja Finn Spring Oy vastasi huutoon kehittämällä Villi-juomabrändin alle vastuullisesti tuotettujen lähdevesien ja vichyjen sarjan. Kysyimme Finn Springiltä, mitä Villivesien vastuullisuus käytännössä tarkoittaa.

Miksi Villi-tuotesarjaa lähdettiin kehittämään?

Kuluttajat haluavat tehdä yhä kestävämpiä ja vastuullisempia valintoja, mutta kaupan vesihyllyistä on tähän saakka puuttunut aidosti vastuullinen vaihtoehto. Villi on vastuullisempi, ekologisempi ja läpinäkyvämpi juomabrändi, joka haluaa tarjota kuluttajille mahdollisuuden valita paremmin myös juomahyllyllä.   

Kuinka Villivedet on otettu vastaan?

Villi on otettu kokonaisuudessaan hyvin vastaan. Pullojen 100 % kierrätysmuovi ja muut Villin vastuullisuusarvot on koettu tervetulleina. Myös juomiemme suomalaisesta luonnosta inspiraationsa saaneet makuyhdistelmät ovat pidettyjä ja esimerkiksi Villi Vahva Vichy on menestynyt hyvin. Vahvan Vichyn korkeampi suolapitoisuus on ollut hitti etenkin kesähelteillä.

Mitä vastuullisuus käytännössä tarkoittaa?

Villivesien pullot valmistetaan 100 % kierrätetystä muovista. Tuotamme juomat uusiutuvalla energialla: ostamme ainoastaan EKOenergiaa, joka tuotetaan kotimaisella tuulivoimalla. Lisäksi hyödynnämme omista aurinkopaneeleistamme saatavaa energiaa. Laskemme vuosittain Villivesien valmistuksesta syntyvän hiilijalanjäljen ja hyvitämme sen kokonaisuudessaan investoimalla päästöttömiin, Gold Standard -sertifioituihin energiahankkeisiin.

Mistä Villivesiä voi ostaa?

Villiä on saatavilla esimerkiksi kaikissa K-Citymarketeissa ja muissa hyvin varustelluissa K-kaupoissa sekä kaikissa Prismoissa. 

Toholammilla toimiva Finn Spring  Oy on suomalaisomisteinen perheyritys. Yhtiö on Suomen suurin lähdeveden pullottaja, joka työllistää noin 100 henkilöä Keski-Pohjanmaan Toholammilla ja Lestijärvellä. Arvo on ollut mukana Finn Springin kasvussa pitkäaikaisella lainasijoituksella vuodesta 2017 lähtien. Lisätietoa Finn Springin vastuullisuudesta on saatavilla täällä https://villivesi.fi/vastuullinen-valinta/

 Villi Vichy sitruuna katajanmarja ja puutarhamarjatVilli Vichy puutarhamarjat apilat

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle