Finnsvala kasvaa ja laajentaa vientiä

Finnsvala kasvaa ja laajentaa vientiä

12.12.2019

 

Mitae kuuluu logo 

Arvo Sijoitusosuuskunta oli osaltaan mahdollistamassa Kärsämäellä toimivan, alus- ja väliasuja valmistavan Finnsvalan omistajanvaihdosta nelisen vuotta sitten. Mitä Finnsvalalle kuuluu tänä päivänä, yrittäjä Onerva Aakko?

- Hyvää kuuluu. Hengissä ollaan ja naurattaakin vielä, eli eihän tässä hätää ole. Tekeminen on mielekästä ja joka päivä näkee, mihin aika menee, yrittäjä vastaa iloisesti aamukahvinsa ääreltä.

Yritys on kasvanut, ja viime vuonna Finnsvalalle valmistuivat uudet toimitilat sekä outlet-myymälä näkyvälle paikalle 4-tien varteen.

- Outlet-myymälä on saanut tosi hyvän vastaanoton. Myymälästä näkee tuotannon tiloihin, ja monille asiakkaille onkin tullut yllätyksenä, että me todella valmistamme tuotteet itse Kärsämäellä.

Ensi tammikuussa Finnsvala lanseeraa uusia Svala-tuotteita uusille kohderyhmille, erityisesti naisille. Luvassa on esimerkiksi katseen kestäviä asuja vapaa-aikaan. Yritys hakee kasvua myös viennistä, mutta se tie vaatii Aakon mukaan paljon pitkänteisyyttä.

- Meillä on vientiä Saksaan, Tanskaan, Puolaan ja Espanjaan, minkä lisäksi verkkokaupan kautta tuotteitamme menee hyvinkin mielenkiintoisiin paikkoihin. Seuraavaksi pyrimme Venäjän- ja Japanin-markkinoille.

 

ARVO 2 2019 Onerva Akko copy

ARVO 2 2019 Svala kuponki

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle