Jäsenen omat sivut avattu

Jäsenen omat sivut avattu

07.05.2020

Arvo Sijoitusosuuskunnan kotisivuille avattu jäsensivusto palvelee osuuskunnan jäseniä entistä monipuolisemmin. Sivuston kautta jäsenet näkevät muun muassa osuusnumeronsa ja maksetut osuuskorot. Samoin omilta sivuilta voi tarkistaa sekä muuttaa osoite- ja pankkiyhteystietonsa. Toimivuuttakin on parannettu, eli jäsensivuja voi käyttää sujuvasti niin tietokoneella, älypuhelimella kuin tabletilla.

Tietoturvaan on kiinnitetty erityistä huomiota.
- Tiedot on tallennettu Suomessa sijaitseville palvelimille, ja omille sivuille kirjaudutaan Arvon kotisivuilta vahvalla tunnistautumisella, eli mobiilivarmenteella tai pankkitunnuksilla. Kun sivuilta kirjaudutaan ulos, on syytä tyhjentää välimuisti ja sulkea selain varsinkin, jos palvelua on käytetty yleisellä tietokoneella, opastaa uudistuksen toteuttaneen Innovatics Oy:n toimitusjohtaja Pekka Kantola.

Jäsensivujen ominaisuuksia laajennetaan edelleen vielä kuluvan vuoden aikana. Jäsenten omille sivuille kirjaudutaan Arvo Sijoitusosuuskunnan kotisivujen ylävalikosta https://www.arvosijoitus.fi/jasenen-omat-sivut/

 

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle