Lapwall Oyj listautumassa First North -markkinapaikalle

Lapwall Oyj listautumassa First North -markkinapaikalle

31.03.2022

Arvon alueellisen sijoitussalkun kohdeyhtiö LapWall Oyj on ilmoittanut hakevansa osakkeitaan listattavaksi Helsingin Pörssin ylläpitämälle First North -markkinapaikalle. Listautumisen yhteydessä järjestetty listautumisanti keskeytettiin 30.3.2022 ylimerkittynä. Yhtiön yleisölle suuntaama anti on näin ollen kiinnostanut sijoittajia ja listautumisaikeet on otettu markkinoilla hyvin vastaan. LapWall suunnittelee käyttävänsä listautumisannilla kerättävät varat liiketoiminnan ja tuotantokapasiteetin kasvun tukemiseen, mahdollisiin yritysostoihin sekä yhtiön yleisiin rahoitustarpeisiin.

Yhtiön esittämän arvion mukaan listautumisannin tulos on julkistettavissa 5.4.2022 ja kaupankäynti osakkeilla voisi alkaa 12.4.2022. Arvo on ollut mukana yhtiön kehittämisessä vähemmistöomistajana vuodesta 2017 lähtien. Arvon talousjohtaja Anne Voho jatkaa yhtiön sisäpiiriin merkittynä hallituksen jäsenenä myös listautumisen jälkeen. Arvo ei tule tekemään kauppoja Lapwallin osakkeella suljettujen ikkunoiden aikaan tai jos Arvolla on tiedossa mitä tahansa sisäpiiritietoa. 

LapWall Oyj on suomalainen vuonna 2011 perustettu puuelementtien valmistaja ja rakennustuoteteollisuusyhtiö. Yhtiön päätuotteita ovat puiset seinäelementit yksi- ja monikerroksisiin rakennuksiin, lämpimät kattoelementit, kattoelementtijärjestelmät sekä julkisivuelementit. LapWall on yhtiön johdon käsityksen mukaan toimialan suurin puuelementtien valmistaja Euroopassa. LapWallin päätoimipaikka on Pyhännällä ja tehtaat sijaitsevat Pyhännällä, Pälkäneellä ja Vetelissä ja toimipisteet Oulussa ja Vantaalla. Yhtiön palveluksessa työskentelee noin 130 henkilöä. Vuonna 2021 yhtiön liikevaihto oli 35,5 miljoonaa euroa, käyttökate 6,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto 4,4 miljoonaa euroa.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle