LaserComp-konserni palkittiin Vuoden Arvonlisääjänä

LaserComp-konserni palkittiin Vuoden Arvonlisääjänä

28.09.2020

LaserComp -konserni palkittiin Vuoden Arvonlisääjänä Arvo-päivässä, joka järjestettiin sijoitusosuuskunnan salkkuyhtiöiden avainhenkilöille Ylivieskassa 18. syyskuuta.

Palkitsemisperusteissa korostuivat omistaja-arvon lisääminen ja yhtiön kasvu. Konserniyhtiöistä LaserComp Oy on erikoistunut laserleikkaukseen ja Celermec ohutlevymekaniikan ja koneistuksen valmistuspalveluihin.

- LaserCompin osakekannan arvo on miltei kaksinkertaistunut viidessä vuodessa, ja yhtiö on maksanut viime vuodet hyvää osinkoa. Lisäksi LaserComp -konserni on kasvanut vuosittain toimialansa keskiarvoa nopeammin, Arvo Sijoitusosuuskunnan toimitusjohtaja Jari Pirinen perusteli palkitsemista.

LaserCompilla on kolme henkilöomistajaa; Pertti Haataja, Heikki Jylhä-Ollila ja Saku Törmälehto. Neljäs omistaja on Arvo Sijoitusosuuskunta.

- Arvo Sijoitusosuuskunnan antama tunnustus siitä 5 vuoden työstä, jota olemme koko henkilöstön voimin tehneet, tuntuu todella hyvältä. Haemme jatkossakin kannattavaa kasvua. Tarkoituksena on katsoa, mitä mahdollisuuksia kotimaan lisäksi Pohjoismaiden ja muun Euroopan markkinat tarjoavat meidän kokoiselle toimijalle, Celermecin toimitusjohtaja Pertti Haataja totesi.

Kulttuurikeskus Akustiikassa järjestetty koulutus- ja verkostoitumistilaisuus oli ensimmäinen Arvo-päivä laatuaan. Palkitsemisen lisäksi Arvo-päivässä kuultiin kaksi esitelmää. Arto Tolonen Toloneering Oy:stä kertoi tuoteprosessin kehitystarpeista, ja Arctic Crossing Consulting Oy:n Aimo Savukoski esitteli yritysten rahoituslähteitä.

Jari Pirisen mukaan osanottajilta saatu palaute oli niin positiivista, että Arvo Sijoitusosuuskunta tekee tapahtumasta vuotuisen perinteen.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle