Marko Teppo Osuuskunta PPO:n hallitukseen

18.03.2015

Osuuskunta PPO:n hallintoneuvosto on valinnut hallituksen uudeksi jäseneksi varatuomari Marko Tepon Ylivieskasta. 36-vuotias Marko Teppo työskentelee tällä hetkellä Tilitieto Oy:n Ylivieskan lakipalveluissa ja hänen työtehtävänsä koostuvat pääosin yhtiöoikeudellisista, sopimusoikeudellisista ja vero-oikeudellisista palveluista. Ennen juridiikkaan siirtymistään Marko Teppo on toiminut poliisina Helsingin ja Jokilaaksojen poliisilaitoksella.

 

Marko Teppo tulee hallitukseen uutena jäsenenä ja korvaa ikäpykälän takia väistyvän juristi Jarmo Uutelan Raahesta. Toisen erovuorossa olleen hallituksen jäsenen Asko Männistön hallintoneuvosto valitsi yksimielisesti jatkokaudelle 2015-2018.

 

Osuuskunnan hallitukseen kuuluu sääntöjen mukaan kuusi jäsentä. Hallituksen jäsenen toimikausi on 3 vuotta ja kolmannes hallituksen jäsenistä on erovuorossa vuosittain. Hallituksen jäsenet valitsee hallintoneuvosto. Nimitysvaliokunta valmistelee hallituksen ja hallintoneuvoston jäseniä koskevat esitykset, jotka eivät kuitenkaan ole sitovia.

 

Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Kati Peltomaa p. 044 7291 2220

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle