Miljoonan euron siltarahoitus KVL-Tekniikka Oy:lle
10.07.2023

Miljoonan euron siltarahoitus KVL-Tekniikka Oy:lle

Arvo on myöntänyt KVL-Tekniikka Oy:lle yhden miljoonan euron siltarahoituksen. KVL-Tekniikka on vuonna 1992 perustettu energia- ja infrarakentamiseen erikoistunut yritys, jonka omistavat Jukka ja Ilona Pykäläinen. Yrityksen asiakassuhteet ovat tyypillisesti pitkäaikaisia ja asiakaskuntaan lukeutuu merkittävä joukko Suomen suurimpia julkisorganisaatioita ja energiayhtiötä, kuten Helen, Fortum ja Gasum.

- Energia- ja infra-ala on voimakkaasti kausiluontoista. Vaikka meillä noin puolet liikevaihdosta tuleekin vuosisopimuksista, kohdistuu työhuippu silti väistämättä kesäaikaan. Perinteinen pankkirahoitus ei yksin riitä kattamaan kausiluontoisia rahoitustarpeita. Koemme Arvon myöntämän siltarahoituksen sopivan hyvin yrityksemme tarpeisiin, kertoo KVL-Tekniikka Oy:n toimitusjohtaja Jukka Pykäläinen.

KVL-Tekniikka työllistää tytäryrityksineen lähes 200 henkilöä sekä pitkäaikaisia kumppaneita eri puolilla Suomea. Pääpaikka Tampereen lisäksi yrityksellä on toimipaikat Rovaniemellä, Oulussa, Jyväskylässä, Lempäälässä ja Helsingissä. KVL-Tekniikan liikevaihto vuonna 2022 oli 38 miljoonaa euroa.

Rahoituksen järjestelijänä toimi Suomen Rahoitusneuvoja Oy/ Janne Saarinen.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle