Nordic Option sijoittaa Sensor Fun kansainvälistymiseen

Nordic Option sijoittaa Sensor Fun kansainvälistymiseen

16.11.2021

Yritysten kriittisiä tietojärjestelmiä suojaava SensorFu Oy on saanut päätökseen 610 000 euron rahoituskierroksen, jolla vauhditetaan yhtiön laajentumista kansainvälisille markkinoille. Sijoituskierrosta johti kasvuyhtiöihin erikoistunut oululainen pääomasijoitusrahasto Nordic Option Oy.

- SensorFun Beacon-tuote on poikkeuksellisen helposti käyttöönotettava kriittisten tietojärjestelmien palohälytin, joka pohjautuu yhtiön perustajien vuosien kokemukseen tietoturvan ja tietoverkkojen toimintavarmuuden kehittämiseksi. SensorFun asiakasreferenssit ovat vakuuttavat ja vahva positiivinen asiakaspalaute kertoo selvää kieltä siitä, että yhtiön tuote toimii ja että siitä on suoraa ja konkreettista hyötyä asiakkaille, kertoo sijoitusjohtaja Teemu Puumalainen Nordic Optionista.

- Rahoitus mahdollistaa merkittävän lisäpanostuksen kansainväliseen myyntiin ja asiakaspalveluun. Pystymme vastaamaan nopeammin kysyntään palkkaamalla esimerkiksi automaatiojärjestelmiin erikoistuneita tietoturva-asiantuntijoita ja olemaan vahvemmin läsnä useammalla tuotteistamme jo kiinnostuneella teollisuuden alalla, kertoo SensorFun toimitusjohtaja Mikko Kenttälä.

SensorFu on oululainen kyberturvallisuusyhtiö, joka valmistaa yrityksille suunnattuja automatisoituja tietoturvaratkaisuja korkean toimintavarmuuden tietoverkkojen eristyksen ja suojausten valvontaan. SensorFun asiakkaita niin Euroopassa kuin Yhdysvalloissa yhdistää tarve suojata teollisuuden ohjausjärjestelmät, automaatioverkot, turvakamerajärjestelmät, hallintaverkot sekä muut kriittiset verkkoympäristöt kellon ympäri.

Nordic Option on pohjoissuomalaisiin kasvuyrityksiin sijoittava pääomasijoitusrahasto, jonka pääomistajat ovat Arvo Sijoitusosuuskunta, Partnera Oyj ja Oulun kaupunki. Yhtiön tavoitteena on tarjota pohjoinen vaihtoehto pienten ja keskisuurten yritysten kasvun ja kansainvälistymisen mahdollistamiseen.

Lisätiedot:

Mikko Kenttälä, toimitusjohtaja SensorFu Oy, mikko.kenttala@sensorfu.com, 040-801 9800

Teemu Puumalainen, sijoitusjohtaja Nordic Option Oy, teemu.puumalainen@nordicoption.fi, 040-631 8362

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle