28.07.2015

Osuuskunta PPO ja Valuelaw Oy sieviläisen Alutig Oy:n omistajiksi

Osuuskunta PPO ja Valuelaw Oy ovat yhdessä hankkineet omistukseensa merkittävän osuuden sieviläisen Alutig Oy:n osakekannasta. Alutigin toimitusjohtaja Markku Peltokorpi jää edelleen yhtiön suuromistajaksi.

 

Pääomasijoitus mahdollistaa Alutigille uuden kasvustrategian ja yritystoiminnan nostamisen uudelle tasolle. Alutigin liiketoimintana on teräs- ja alumiinirakentaminen sekä enenevissä määrin laserleikkaus. Viime vuosina yhtiö on investoinut merkittävästi levytyökoneisiin ja tuotantotiloihin.

 

Osuuskunta PPO ja Valuelaw Oy asettavat Alutigin hallitukseen yhteiseksi edustajakseen varatuomari Marko Tepon. Alutig pyrkii kaksinkertaistamaan liikevaihtonsa keskipitkällä aikavälillä.

- Tavoitteena on liiketoiminnan kehittäminen ja uusien asiakkuuksien myötä hallittu ja kannattava kasvu, kuvailee Marko Teppo.

 

Pääomasijoituksen yhteydessä myös kohdeyrityksen lainarahoitus neuvoteltiin uusiksi. Alutigin pitkäaikaisina rahoituskumppaneina toimivat Ylivieskan OP ja Finnvera.

- Kokonaisuutta tarkastellen saavutettu rahoitusrakenne ja hallitustyöskentelyn terävöittäminen antavat kohdeyritykselle aivan uudenlaiset kasvun ja menestymisen eväät, toteaa Osuuskunta PPO:n toimitusjohtaja Kati Peltomaa.

 

Lisätietoja antavat Osuuskunta PPO toimitusjohtaja Kati Peltomaa p. 044 7291 220

                                       Alutig Oy hallituksen puheenjohtaja Marko Teppo p. 045 6723 684

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle