11.09.2014

Osuuskunta PPO lisäsi omistustaan sijoitusrahasto Teknoventuresta

Osuuskunta PPO on osakeannin kautta lisännyt omistustaan sijoitusrahasto Teknoventuresta. Rahaston kaksivaiheinen omistusjärjestely on näin ollen saatu päätökseen. Huhtikuussa 2014 Osuuskunta PPO osti Finnvera Oyj:lta 24 % osuuden Teknoventuren osakekannasta. Syyskuussa päättyneen osakeannin myötä osuuskunnan omistus nousi 34 prosenttiin.

 

Osuuskunnan tavoitteena on luoda sijoitustoiminnalla kasvua ja elinvoimaa toiminta-alueelleen Pohjois-Suomessa. Tässä Teknoventuren omistus on merkittävä askel eteenpäin. Rahaston hallinnointiyhtiöstä löytyy kaikki onnistuneen pääomasijoittamisen edellytykset: ammattitaito, kokemus ja verkostot. Lisäksi kanssasijoittajien mukanaolo sekä hajauttaa sijoittamiseen liittyvää riskiä että mahdollistaa osallistumisen suuriinkin sijoitushankkeisiin.

 

Teknoventure Oy on vuonna 1994 perustettu osakeyhtiömuotoinen rahasto, joka tekee pääomasijoituksia pohjoissuomalaisiin kohdeyrityksiin. Rahasto sijoittaa yrityksiin, joilla on kilpailukykyisiä tuotteita tai palveluita, kokenut ja yrittäjähenkinen johto sekä selkeää kasvupotentiaalia. Rahaston koko on noin 23 miljoonaa euroa.

 

Lue lisää Teknoventuren julkaisemasta tiedotteesta.

 

Noweco teknoventure RGB3

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle