Osuustoiminnan vuosikirjan julkistamiswebinaari katsottavissa

Osuustoiminnan vuosikirjan julkistamiswebinaari katsottavissa

10.09.2021

Osuustoimintakeskus Pellervo ry:n julkaisema Osuustoiminnan vuosikirja on ilmestynyt. OT-vuosikirja tarjoaa syväluotaavat analyysit suomalaisesta osuustoiminnasta ja keskinäisistä yrityksistä huomioiden talouslukujen ohella myös kestävän kehityksen ja vastuullisuuden näkökulmat.

Osuustoiminta menestyi koronavuonna 2020 ja epävarmuuden ajoista huolimatta suomalaisten omistamilla osuuskunnilla riittää luottamusta tulevaan. Kymmenen suurimman osuustoimintayrityksen yhteenlaskettu liikevaihto oli vuonna 2020 lähes 25 miljardia euroa. Edellisvuoteen verrattuna se laski prosentin verran. Useimmilla toimialoilla osuustoimintayritykset saivat torjuntavoittojen ja parantuneiden tulosten vuoden. Monet hyödynsivät tämän uusia asemia ja kasvua hakien.

Webinaaritallenne OT-vuosikirjan julkaisutilaisuudesta on katsottavissa Pellervon YouTube-kanavalta tämän linkin kautta. Arvon toimitusjohtaja Jari Pirinen käyttää osuuskunnan puheenvuoron ja kertoo, kuinka sijoitusosuuskunta koronavuodesta selvisi (tallenteessa noin 19 minuutin kohdalla).

Lisätietoja OT-lehdestä ja näytekappaletilaukset: Kari Huhtala, kari.huhtala@pellervo.fi, p. 040 846 6704

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle