Oulun Kauppakamari ja Elisa Oyj antavat tukensa PPO:n sääntömuutokselle

25.03.2015

Osuuskunta PPO:n osuuskuntakokous järjestetään 14.4. Raahessa. Kokouksessa käsitellään osuuksien vaihdannan mahdollistava sääntömuutosesitys, jota on valmisteltu pitkään ja jäsenistön toiveita kuunnellen.

 

-Olemme tyytyväisiä siitä, että kovan työn jälkeen kauppapaikan avaamiselle vaikuttaa olevan laaja tuki jäsenistön keskuudessa. Tässä on kuultu erilaisia mielipiteitä ja ratkaisu on kieltämättä onnistunut. PPO:n tytäryhtiön sitoumus ostaa osuuksia aluksi hintatasoon 750-800 euroa/osuus tarjoaa reilun kauppahinnan niille jäsenille, jotka eivät halua olla sijoitusyhtiön omistajia. Toisaalta päättynyt vuosi 2014 todisti, että sijoitustoiminnalla on saavutettavissa erittäin hyvä tuottotaso niille jäsenille, jotka haluavat jatkaa sijoitusyhtiön omistajina, kommentoi toimitusjohtaja Kati Peltomaa.

 

Myös PPO:n yhteistyökumppanit näkevät sääntöjen uudistamisen ja osuuksien kauppapaikan avaamisen keskeisen tärkeänä tavoitteena. Oulun Kauppakamari ja Elisa Oyj:n ovat antaneet asiasta omat lausuntonsa, joihin voit tutustua alla olevista linkeistä.

 

Oulun Kauppakamarin lausunto Lue tästä!

Elisa Oyj:n lausunto Lue tästä!

 

 

 

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle