Pisaron ja Arvo Sijoitusosuuskunta yhteistyöhön

12.09.2018

Pohja- ja sadevesien hallintaan erikoistunut maanrakennusalan yritys Pisaron Oy ja Arvo Sijoitusosuuskunta ovat sopineet sijoituksellisesta yhteistyöstä. Arvo tekee Pisaroniin pääomasijoituksen, jonka myötä yhtiön on mahdollista tarjota valtakunnallisesti ratkaisuja kotien kosteus- ja homeongelmien hallintaan. Tähän asti Pisaron on keskittynyt yksinomaan omakotitalokohteiden remontointiin. Nyt omakotitalojen ohella on tarkoitus tarjota palveluita myös taloyhtiökohteisiin.

- Viimeaikaisten tutkimusten mukaan valtaosa kiinteistöjen sisäilma- ja kosteusvaurioista johtuu juuri puutteellisista salaoja- ja sadevesijärjestelmistä. Arvon tekemä pääomasijoitus vahvistaa yrityksen asemaa ja mahdollistaa laajentumisen myös Etelä-Suomen suurempiin kasvukeskuksiin. Lisäksi kasvaneen taloyhtiökysynnän myötä pystymme laajentumaan isompiin saneerauskohteisiin. Tähän asti olemme resurssipulan vuoksi joutuneet kieltäytymään isommista hankkeista, toteaa Pisaronin perustajaosakas ja toimitusjohtaja Ari-Pekka Jokitalo tyytyväisenä.

- Etenkin vanhemmissa kiinteistöissä kosteus- ja homeongelmat ovat valitettavan yleinen ongelma. Pisaron on urakoinut jo yli 2000 kohdetta, mutta tekemätöntä työsarkaa riittää vielä valtavasti. Olemme tutkineet tarkasti Pisaronin toimintamallin ja löytäneet mielestämme luotettavan ja osaavan tekijän, jota uskallamme suositella myös omalle jäsenkunnallemme avuksi sadevesien hallinnassa, Arvo Sijoitusosuuskunnan toimitusjohtaja Kati Peltomaa kertoo.  

Lisätietoja:
Pisaron Oy, Ari-Pekka Jokitalo 044 755 5557
Arvo Sijoitusosuuskunta, Kati Peltomaa 044 729 1220

Arvo Sijoitusosuuskunta
Arvo Sijoitusosuuskunta on Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla toimiva alueellinen sijoitus- ja kehitysosuuskunta, jonka omistavat osuuskunnan noin 25 000 jäsentä. Viimeisimmän viiden vuoden aikana osuuskunta on tehnyt alueellisia sijoituksia melkein 30 miljoonalla eurolla, turvannut alueelle yli 1250 työpaikkaa ja jakanut omistajajäsenilleen tuottoa 66 miljoonaa euroa.
www.arvosijoitus.fi

Pisaron Oy
Pisaron Oy on vuonna 2015 perustettu maanrakennusalan yritys, joka on erikoistunut pohja- ja sadevesien hallintaan.  Asiakaskysynnän myötä Pisaron on kasvanut nopeasti ja vakiinnuttanut paikkansa johtavana salaojasaneerausten asiantuntijayhtiönä Suomessa. Tällä hetkellä yritys työllistää noin 50 maanrakennusalan ammattilaista.
www.pisaron.fi

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle