Pyhäjoen alue kehittyy - uusimpana Ollinmäen hotellihanke

26.09.2017

Pyhäjoen Ollinmäelle on valmistunut hotellimajoitusta tarjoava rivitalokokonaisuus. Kyseessä on Energia Kiinteistöt Oy:n ja pääasiassa yrityksille majoituspalveluita tarjoavan Forenom Oy:n yhteishanke, jossa Osuuskunta PPO toimii osarahoittajana.

 

"Energia Kiinteistöillä on Ollinmäellä jo kaksi kohdetta: Energy Tower ja Onnisenkulma. Tämä hanke aloittaa alueen asuntorakentamisen. Ollinmäelle on tulossa Fennovoiman Hanhikivi 1 -hankkeeseen liittyen sekä rakentamisen aikaista asumista että sen jälkeen pysyvää asuntokantaa ", sanoo Energia Kiinteistöt Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tuomas Hirvonen.

 

Hänen mukaansa Energia Kiinteistöjen toiminnan pääpaino on Pyhäjoelle rakennettavissa kiinteistöissä. Tämän vuoksi hotellihanke tukee mainiosti yhtiön kiinteistösijoittamisen kokonaisuutta.

 

"Majoittujille on suurta etua, kun hotelli on voimalaitosalueen läheisyydessä. Samalla Ollinmäen alue elävöityy ja muuttuu entistä monipuolisemmaksi", Hirvonen toteaa.

 

Forenomille merkittävä investointi

30 asunnon kokonaisuus tarjoaa nyt majoittujille mukavaa ja käytännöllistä asumista. Huoneistot ovat kooltaan 11-26 neliötä, ja ne on varustettu minikeittiön sekä kylpyhuoneen lisäksi televisiolla ja nettiyhteydellä. Huoneistot rakennettiin ensisijaisesti työmatkalaisten tarpeisiin, mutta soveltuvat myös ohikulkijoiden yöpaikaksi.

 

"Majoitus sopii pitempiaikaiseen asumiseen mutta myös yksin tai yhdessä ohikulkeville matkalaisille. Varaaminen onnistuu vaikkapa automatkalta suoraan netistä. Yöpyjä saa tekstiviestinä majoituksen ajaksi ovikoodin, mikä tuo majoittumiseen helppoutta ja joustavuutta", sanoo projektiliiketoiminnan johtaja Ville Kämäräinen Forenomilta.

 

Pyhäjoen kohde on yhtiölle yksi merkittävimmistä investoinneista

"Haluamme olla yritysmajoituksen ykköstoimija alueella. Hanhikivenniemen työmaan lisäksi alueella on tuulivoimarakentamista, infrahankkeita ja teollista tuotantoa, kuten SSAB:n terästehdas. Meidän päätehtävämme on majoittaa yrityksiä mukavasti ja tehokkaasti, ja uskomme että voimme helpottaa merkittävästi urakoitsijoita tällä alueella’’, Kämäräinen jatkaa.

 

Osuuskunta PPO:n toimitusjohtajan Kati Peltomaan mukaan Energia Kiinteistöjen ja Forenomin yhteishanke on luonnollinen lisäys aiemmalle hyvälle yhteistyölle Energia Kiinteistöjen kanssa Pyhäjoen alueen toimitilakehittämisessä.

 

"Ydinvoimalan aikataulu on hieman venynyt, mikä ei taida olla mitenkään tavatonta tämänkaltaisissa suurhankkeissa. Merkittävää on se, että Hanhikivenniemen työmaalla tapahtuu koko ajan edistystä. Alueella liikkuu väkeä, ja heille tarvitaan majoitusta", Peltomaa sanoo.

 

Lisätietoja:

Energia Kiinteistöt Oy, hallituksen pj. Tuomas Hirvonen 050 368 6866

Forenom Oy, liiketoimintajohtaja Ville Kämäräinen 040 731 7413

Osuuskunta PPO, toimitusjohtaja Kati Peltomaa 044 729 1220

 

Forenom

Majoituspalvelu Forenom on vuonna 2000 perustettu suomalainen yritys, jonka tavoitteena on olla vuoteen 2020 mennessä Pohjois-Euroopan vahvin yritysmajoittaja. Kalustettuja asuntoja sekä hostel- ja aparthotel-huoneita tarjoava Forenom toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa ja on Pohjoismaiden johtava yritysmajoittaja.

https://www.forenom.com/

twitter.com/Forenom

 

Osuuskunta PPO

Osuuskunta PPO on Pohjois- ja Keski-Pohjanmaalla toimiva alueellinen sijoitus- ja kehitysosuuskunta, jonka omistavat osuuskunnan noin 26 000 jäsentä. Viime vuosien aikana osuuskunta on tehnyt alueellisia sijoituksia yli 20 miljoonalla eurolla, turvannut alueelle yli 600 työpaikkaa ja jakanut omistajajäsenilleen tuottoa yli 60 miljoonaa euroa.

www.osuuskuntappo.fi

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle