20.05.2015

Rahoitusyhteistyö Keisari Pelletin kanssa

Osuuskunta PPO ryhtyy rahoitusyhteistyöhön Kannuksessa kotipaikkaansa pitävän Keisari Pelletti Oy:n kanssa. Keisari Pelletin liiketoimintana on rakentaa lämpölaitoksia asiakkaidensa tarpeisiin kokonaisvaltaisella sopimusmallilla. Sopimuskauden kestäessä Keisari Pelletti toimittaa lämpölaitokseen myös raaka-aineen ja vastaa järjestelmän huollosta.

 

- Asiakkaalle Keisari Pelletin tarjoama ratkaisu on vaivaton ja omia investointeja ei tarvitse tehdä, kertoo Keisari Pelletin toimitusjohtaja Jukka Kerola. Sopivat lämpökattilat ja muu laitteisto hankitaan Keisari Pelletin toimesta ja asiakas maksaa palvelusta kuukausittaisen käytön mukaan.

 

Keisari Pelletti on perustettu vuonna 2010 ja se on toimittanut parikymmentä pellettilämpölaitosta. Asiakkaina ovat muun muassa Sievin Maitokolmio ja Kaustisen Ravirata. Erilaisia kasvun rahoittamisen vaihtoehtoja yrittäjä Jukka Kerola päätyi kartoittamaan Keisari Pelletin tavoitellessa yhä suurempia asiakkaita ja laajentaessa toimintaansa lämpölaitoksista myös höyrylaitoksiin.

 

- Olemme rakentaneet yrityksen kasvun mahdollistamiseksi mallin, jossa PPO vastaa oman pääoman ehtoisesta sijoituksesta ja lainarahan osuus haetaan Kannuksen OP:sta ja Finnverasta , toteaa Osuuskunta PPO:n toimitusjohtaja Kati Peltomaa.

 

Energiaverotuksen muutokset ja rikkidirektiivin kiristyminen ohjaavat yhä useampia toimijoita uusiutuvaan energiaan perustuvien ratkaisujen käyttäjiksi. Lämpö- ja höyrylaitosten toteuttamiseen on löydettävä uusia ympäristöystävällisiä tuotantotapoja, kuten Keisari Pelletin kotimaiseen energiaan perustuva lämmitysratkaisu on.

 

Lisätietoja antavat Osuuskunta PPO toimitusjohtaja Kati Peltomaa p. 044 7291 220

                                       Keisari Pelletti Oy toimitusjohtaja Jukka Kerola p. 050 0562 252

 

Linkki Keisari Pelletin nettisivuille http://www.keisaripelletti.fi/

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle