Sieviläinen Celermec saa uuden omistajan Omek Automationista

14.01.2016

Omek Automation Oy on ostanut 22.12.2015 Celermec Oy:n koko osakekannan nykyisiltä henkilöomistajilta. Kaupan tavoitteena on kasvattaa Omek Automationin palvelukokonaisuutta ja tuoda Celermeciin lisää resursseja ja osaamista.

 

Celermec Oy:n toimitusjohtajana aloittaa Pertti Haataja, yksi Omek Automationin henkilöomistajista. Samalla Omek Automationin muutkin avainhenkilöresurssit ja osaaminen tulevat Celermecin käyttöön. Nykyinen toimitusjohtaja Mari Puhto jatkaa yhtiön palveluksessa talous- ja hallintojohtajana.

 

”Olemme jatkuvasti pystyneet laajentamaan asiakaspohjaamme haastavasta taloustilanteesta huolimatta. Vahvuutemme onkin nopea reagointi asiakastarpeisiin. Nyt toteutunut yrityskauppa tukee nykyistä tuotantoamme ja synergiaedut ovat huomattavat, sanoo Omek Automation Oy:n toimitusjohtaja Saku Törmälehto.

 

Järjestelyn rahoitukseen osallistuvat Osuuskunta PPO, Nordea ja Finnvera. Järjestelyn myötä Omek Automation Oy:sta tulee Osuuskunta PPO:n osakkuusyhtiö. Samalla Osuuskunta PPO asettaa yhtiöön kaksi hallitusedustajaa.

 

Omek Automation Oy on Nivalassa toimiva ohutlevymekaniikan sopimusvalmistaja ja sen tytäryhtiö Lasercomp Oy laserleikkaukseen erikoistunut alihankintayritys. Konsernin liikevaihto on noin 3 miljoonaa euroa ja se tunnetaan nykyaikaisesta konekannastaan ja korkealaatuisesta toiminnastaan.

 

Celermec Oy on Sievissä toimiva kokonaisvaltaista sopimusvalmistuskonseptia tarjoava yritys. Celermec toimii moderneissa 4.600m2 toimitiloissa Sievin kunnan teollisuusalueella ja työllistää noin 50 henkilöä. Toteutuneen yrityskaupan myötä Sieviin muodostuu ainutlaatuista palvelukokonaisuutta tarjoava konserni Suomessa.

 

Lisätietoja:

Omek Automation Oy:n toimitusjohtaja Saku Törmälehto p. 044 285 7237

Celermec Oy toimitusjohtaja Pertti Haataja p. 050 551 2639

Osuuskunta PPO:n toimitusjohtaja Kati Peltomaa p. 044 729 1220

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle