Sijoitusanalyytikoksi valittu Matti Kälviä

07.12.2017

Osuuskunta PPO:n sijoitusanalyytikoksi on valittu kauppatieteiden kandidaatti Matti Kälviä. Tehtävässään Kälviä vastaa laadukkaan ja ripeän prosessin kehittämisestä Osuuskunta PPO:n alueellisen sijoitustoiminnan tueksi. Työtehtävät pitävät sisällään muun muassa sijoituskohteiden kartoittamisen ja analysoinnin, sijoitusesitysten laatimisen ja hankevirran vahvistamisen.

 

Ylivieskalaislähtöinen Kälviä palaa tehtävän vastaanottamisen myötä kotiseudulleen ja hänen vakinainen työntekopaikkansa on Ylivieskan toimistolla. Työn ohessa 28-vuotias Kälviä tulee viimeistelemään KTM-opintonsa Oulun Yliopistossa. Aiemmin Kälviä on työskennellyt OP Yrityspankissa Helsingissä.

 

Sijoituspäällikkö Pauli Keränen siirtyy toisen työnantajan palvelukseen vuoden vaihteessa. Keränen jatkaa kuitenkin kaikissa luottamustoimissaan osuuskunnan sijoituskohteiden hallituksissa. Kiitämme Pauli Kerästä hänen työpanostuksesta osuuskunnan alueellisen sijoitustoiminnan kehittämisessä ja toivotamme Matin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme.

 

Lisätietoja tarvittaessa: toimitusjohtaja Kati Peltomaa p. 044 729 1220

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle