TerraWiselle Arvon kausirahoitusta
23.05.2023

TerraWiselle Arvon kausirahoitusta

Arvo on myöntänyt TerraWiselle 1,5 miljoonan euron lyhytaikaisen kausirahoituksen. - Kesäkausi on infra-alalla aina kovimman kiireen sesonkiaikaa. Tässä tilanteessa Arvon myöntämä 1,5 miljoonan euron kausirahoitus helpottaa kassanhallintaa huomattavasti, kertoo TerraWisen toimitusjohtaja Tuomas Saarinen.

Arvo on myöntänyt TerraWise Oy:lle 1,5 miljoonan euron lyhytaikaisen kausirahoituksen. TerraWise Oy on infra-alan kokonaisvaltainen toimija, jonka tarjoamat palvelut muodostuvat neljästä osaamisalasta: maa- ja infrarakentaminen, louhinta ja viherrakentaminen. Osana liiketoimintaa on myös Tampereella sijaitseva kasvualustamyynti. TerraWisen asiakkaita ovat pääasiassa kaupungit, kunnat, asunto-osakeyhtiöt ja rakennusliikkeet.

- Kesäkausi on infra-alalla aina kovimman kiireen sesonkiaikaa. Tarkoituksemme on viedä läpi tänäkin kesänä toista sataa erikokoista hanketta sovituista aikatauluista kiinni pitäen. Esimerkiksi Tampereella on käynnissä Pirkankadun rakennusurakka ja pääkaupunkiseudulla on käynnissä Kiinteistö Oy Espoon Erican mittava pohja- ja perustusurakka. Tässä tilanteessa Arvon myöntämä 1,5 miljoonan euron kausirahoitus helpottaa kassanhallintaa huomattavasti, kertoo TerraWisen toimitusjohtaja Tuomas Saarinen.

TerraWise on yrittäjähenkinen, ketterä ja tehokas infra-alan yritys, jonka omistavat Sentica Partnersin hallinnoimat rahastot yhdessä yhtiön avainhenkilöiden kanssa. TerraWise on syntynyt vuonna 2015 usean saman alan toimijan yhteenliittymästä. Tällä hetkellä konsernin palveluksessa on noin 200 työhönsä sitoutunutta ammattilaista.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle