Toimiston asiakaspalvelupiste avataan 18.5.

13.05.2020

Koronarajoitusten purkamisen myötä Arvo Sijoitusosuuskunnan henkilöstö siirtyy vaiheittain etätöistä takaisin työpaikalle. Asiakaspalvelupiste Ylivieskan toimistolla avataan maanantaina 18.5. ja se toimii toistaiseksi ajanvarauksella. Järjestelyllä vältetään asiakaspalvelupisteen ruuhkautumista ja varmistetaan riittävien turvavälien toteutuminen. Asiakaspalvelupisteelle on myös asennettu pleksilasi asioinnin turvallisuuden varmistamiseksi.

Muistattehan, että henkilöjäsenten osalta omien jäsentietojen tarkistaminen onnistuu myös osuuskunnan kotisivujen kautta kirjautumalla Jäsenen omille sivuille pankkitunnuksilla. Erityisesti ikä- tai sairaustilansa perusteella riskiryhmiin kuuluvia henkilöille tämä on suositeltu asioimisen tapa.  Jos käynti palvelupisteessä on välttämätön, pyydämme noudattamaan hyvää käsihygieniaa ja pitämään etäisyyttä muihin. Ettehän tule paikalle, jos teillä tai perheenjäsenillänne on flunssan oireita, olette karanteenissa, olette matkustanut ulkomailla viimeisen kahden viikon aikana tai olette altistunut koronavirukselle

Asiakaspalvelu palvelee arkisin klo 9.00 - 15.00. Ajanvaraus onnistuu joko sähköpostilla asiakaspalvelu@arvosijoitus.fi tai puhelimitse 010 277 4400. Puhelut kiinteän verkon liittymästä 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min, matkaviestinverkon liittymästä 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min hinnat sisältävät alv 24 %.

 

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle