Valve kasvattaa liikkuvan kuvan osaamistaan - Filmbutik yhdistää kolmen yhtiön tarjonnan

Valve kasvattaa liikkuvan kuvan osaamistaan - Filmbutik yhdistää kolmen yhtiön tarjonnan

25.05.2021

Lähes 50 henkilöä työllistävästä Filmbutikista tulee satoja videoita ja animaatioita vuodessa suunnitteleva ja tuottava yritys, jolla on toimipisteet ja studiot Helsingissä ja Kotkassa. Yhtiön tavoitteena on tarjota erityisesti B2B-yritysten ja julkisyhteisöjen liikkuvan kuvan ja visuaalisen tarinankerronnan palvelut kokonaisvaltaisesti – suunnittelu, tuotanto, mediavalinnat, videoiden julkaisu sekä vaikuttavuuden ja tavoitteiden mittaaminen.

Valve Media, Digipeople Studio ja Mediatehdas Dakar ovat tuottaneet pitkän historiansa aikana lyhyitä ja pitkiä videoita ja filmejä, animaatioita, livestriimejä, graafisen suunnittelun palveluita, ja lisäksi kehittäneet liikkuvan kuvan tuotantoon ja jakeluun liittyviä teknologiaratkaisuja. Filmbutik tarjoaa nyt yhteisellä osaamisella tätä palvelua ketterästi ja laadukkaasti luovuuden, teknologian ja datan tuloksellisesti hyödyntäen.

”Videomarkkinoinnin räjähdysmäinen kasvu tarvitsee tuotantoyhtiön, jolla on resursseja palvella yrityksiä kokonaisvaltaisesti videostrategiasta julkaisuun. Yhdistymisen myötä meillä on huippuosaaminen luovuuden, sisällöntuotannon, liiketoimintaosaamisen ja teknologian osa-alueilta ja pystymme palvelemaan asiakkaita hyvin monipuolisesti ja tuloksellisesti”, sanoo Filmbutik Oy:n toimitusjohtaja Isto Kannisto.

Valve Group on kansainvälistä kasvua tavoitteleva B2B-yritysten ja julkisyhteisöjen markkinoinnin, viestinnän ja teknologian yhdistävä palveluyhtiö. Meitä on Suomessa 150 toimialan johtavaa asiantuntijaa ja kuulumme kansainvälisesti kattavaan, itsenäisten markkinointitoimistojen ketjuun E3 (www.e3network.com) Asiantuntijamme, jotka edustavat myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja teknologia-alan laajaa asiantuntemusta ovat yrityksemme aivot, sydän ja kädet. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 13 miljoonaa euroa. Arvo Sijoitusosuuskunta on yksi Valve Groupin omistajista.

Lisätiedot:
Isto Kannisto, toimitusjohtaja, isto.kannisto@filmbutik.fi, +358 40 189 7114

Filmbutik isto 590x1024

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle