Valvelle tunnustusta verkkosivukehityksen osaajana
29.01.2024

Valvelle tunnustusta verkkosivukehityksen osaajana

Vierityspalkki on internet-alan trendeihin, teknologioihin ja digitoimistoihin erikoistunut sivusto. Vierityspalkkio kuratoi ja ylläpitää listausta suomalaisista digitoimistoista. Parhaimmille sijoituksille pääsy ja siellä pysyminen edellyttää tiukkojen kriteerien täyttymistä. Toimistot arvioidaan monella eri mittapuulla, jotta hakemistoa hyödyntävät asiakkaat saavat mahdollisimman puolueettoman selvityksen niiden taidoista eri osa-alueilla.

 
Vierityspalkin koostamassa listauksessa annetut tähdet kuvaavat toimiston osaamista ja kokemusta tietyllä osa-alueella, ja ne perustuvat projekteihin, jotka on lähetetty Vierityspalkille arvioitavaksi. Valve on arvosteltu jokaisella osa-alueella vähintään kahdella tähdellä – verkkokaupoissa ja integraatioissa täydellä kolmella tähdelle (arvosteluasteikko 0–3).
 
Huippuarviot perustuvat Valveen asiantuntijoiden laajaan osaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen räätälöityjen verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Tyypillinen projekti sisältää usein teknisen toteutuksen ohella strategista suunnittelua ja markkinointia, UX- ja UI-suunnittelua sekä integraatioita tai muita asiakkaan tarpeisiin luotuja kustomoituja ratkaisuja. Yhä useammin projekteihin valikoituu headless-toteutus, jossa sisällönhallinnan moottoriksi kytketään WordPress tai WooCommerce ja esityskerrokseen esimerkiksi React- tai Next.js-pohjainen toteutus. Tällaisissa hankkeissa on yleensä käytössä monia datalähteitä tai muita sovellusmaisia ominaisuuksia.
 
Valveella on pitkäaikaista osaamista HubSpot-verkkosivujen tuottamisesta, jota Kaimanan teknologia-ammattilaisten korkean luokan osaaminen WordPress- ja WooCommerce-ohjelmistoista täydentää. Vastikään toteutetun Kaimana-yritysoston myötä Valve pystyy nyt toteuttamaan entistä kattavammin verkkopalveluita asiakkailleen.
 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle