Varsinainen osuuskuntakokous käsitteli sääntömääräiset asiat -osuuskorko maksetaan 24.4.2023
12.04.2023

Varsinainen osuuskuntakokous käsitteli sääntömääräiset asiat -osuuskorko maksetaan 24.4.2023

Arvo Sijoitusosuuskunnan varsinainen osuuskuntakokous pidettiin Ylivieskassa 12. huhtikuuta.

Osuuskuntakokous vahvisti yksimielisesti tilinpäätöksen 2022 ja myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille. Konsernitilinpäätöksen osoittama tulos oli 2,8 miljoonaa euroa ja sijoitetun pääoman tuotto 8,7 prosenttia. Alueellisessa sijoitussalkussa toteutui kaksi alueellista lainasijoitusta ja kaksi irtaantumista. Valtakunnallisessa sijoitussalkussa toteutui neljä uutta sijoitusta.

Emoyhtiö Arvo Sijoitusosuuskunnan tulos tilikaudelta 2022 oli 4,2 miljoonaa euroa. Osuuskunnan tilikauden voitosta jäsenille jaetaan osuuskorkona 4 euroa/osuus eli noin 3,3 miljoonaa euroa. Osuuskoron täsmäytyspäivä on 14.4.2023 ja maksupäivä 24.4.2023. Osuuskorko näkyy jäsenen pankkitilillä 1–2 pankkipäivää maksupäivän jälkeen. Luonnolliselle henkilölle tai kuolinpesälle maksettavasta osuuskorosta pidätetään vero. 

Erovuoroisista hallintoneuvoston jäsenistä valittiin uudelleen Tarja Repo Haapavedeltä, Asko Syrjälä Kannuksesta, Tapani Koskela Kokkolasta, Sirpa Korpela Raahesta, Pasi Parkkila Raahesta, Kalle Arvio Siikajoelta, Kaisa Louet Siikalatvalta, Raimo Ahokas Toholammilta, Heikki Jaakola Ylivieskasta ja Esko Salmikangas Ylivieskasta.

Kokouksessa oli edustettuna 65 jäsentä, joilla oli käytössään yhteensä 195 ääntä. Kokouksen puheenjohtajana toimi OTT Mikko Pikkujämsä. 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle