20.02.2024

Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunnan nimitysvaliokunnan ehdotukset varsinaiselle osuuskunnan kokoukse

Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunta | Yhtiötiedote | 20.02.2024 klo 11:27:00 EET

Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunnan nimitysvaliokunta esittää seuraavat ehdotukset varsinaiselle osuuskunnan kokoukselle, joka on suunniteltu pidettäväksi 3.4.2024. Ehdotukset sisällytetään myöhemmin julkaistavaan varsinaisen osuuskunnan kokouksen kutsuun.

Ehdotus hallintoneuvoston jäsenten valinnasta
Nimitysvaliokunta esittää varsinaiselle osuuskunnan kokoukselle, että hallintoneuvoston jäseniksi valitaan uudelleen erovuorossa olevat Jarmo Nahkala Alavieskasta, Seija Mäkinen Haapavedeltä, Jarmo Ainali Kalajoelta, Sari Salmu Merijärveltä, Pekka Mönkkönen Nivalasta, Jussi Miilukangas Raahesta, Mika Mäki-Asiala Sievistä ja Kirsti Oulasmaa Ylivieskasta.

Nimitysvaliokunta esittää varsinaiselle osuuskunnan kokoukselle, että hallintoneuvoston jäseniksi valitaan uutena Sari Myllykoski-Hanhela Oulaisista ja Ville Sailas Helsingistä.

Sari Myllykoski-Hanhela on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri ja toimii Oulaisten kaupungin talousjohtajana. Myllykoski-Hanhela on hallituksen jäsen Kiinteistö Oy Kalajoen Keitaassa, Oulaisten Teollisuuskiinteistö Oy:ssa, Asunto-osuuskunta Oulaisten Senioriykkösessä ja Oulas Sijoitus Oy:ssa.

Ville Sailas on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri ja perustajaosakas Spring Advisor Oy:ssa, jossa hän myös työskentelee liikkeenjohdon konsulttina. Sailas toimii Spring Advisorin hallituksen puheenjohtajana ja Saimaa Group Oy:n ja sen konserniyhtiöiden hallituksen jäsenenä.

Kaikki tehtävään esitetyt ovat antaneet suostumuksensa tehtävään ja ovat riippumattomia osuuskunnasta ja sen merkittävistä osuudenomistajista.

Ehdotus hallintoneuvoston palkkioista
Nimitysvaliokunta esittää varsinaiselle osuuskunnan kokoukselle, että

  • puheenjohtajan kuukausipalkkio 800 eur/kk ja varapuheenjohtajan kuukausipalkkio 400 eur/kk pidetään entisellään
  • puheenjohtajien ja jäsenten kokouspalkkio 400 eur/kokous pidetään entisellään
  • matkakulut maksetaan verottajan hyväksymän matkustuskorvausten suuruisena
  • ansionmenetys on todistettava ja korvataan laskua vastaan.

Lisäksi puheenjohtajille maksetaan erillinen hallituksen kokouspalkkio heidän osallistuessaan Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunnan ja Arvo Invest Nordic Oy:n hallitusten kokouksiin.

Ehdotus tilintarkastajan valinnasta
Nimitysvaliokunta esittää varsinaiselle osuuskunnan kokoukselle, että tilintarkastajaksi valitaan tilintarkastusyhteisö KPMG Oy Ab päävastuullisena tilintarkastajana KHT Pekka Alatalo.

Ehdotus tilintarkastajan palkkiosta
Nimitysvaliokunta esittää varsinaiselle osuuskunnan kokoukselle, että tilintarkastajien palkkiot maksetaan osuuskunnan hyväksymää laskua vastaan.

Nimitysvaliokunnan kokoonpano
Nimitysvaliokuntaan valittiin syyskuussa 2023 Tuomo Tamminen, Kaisa Louet, Tapani Koskela, Kirsti Oulasmaa, Pasi Parkkila ja Seija Mäkinen. Nimitysvaliokunnan sihteerinä toimii Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunnan hallintoassistentti Leena Järvenpää.

Lisätietoja
Nimitysvaliokunnan puheenjohtaja Tuomo Tamminen, puh. 050 529 0059

Hyväksytty neuvonantaja
Augment Partners AB, puh. +46 8-604 22 55, info@augment.se

Siirry "Yhtiötiedote"-sivulle