Ajankohtaista

01.07.2024
Nordic Option irtaantuu Owatec Groupista

Arvon osakkuusyhtiö Nordic Option Oy on irtaantunut oululaisesta vesi- ja ympäristöalan yhtiöstä Owatec Group Oy:sta. Sveitsiläisestä pörssiyhtiöstä Sulzer AG:sta tulee yrityskaupan myötä Owatecin enemmistöomistaja.

20.06.2024
Lounasravintoloistaan tunnettu Antell palasi kasvun tielle

Lounasravintoloistaan tunnettu Katri Antell Oy on palannut uudelleen kasvun tielle haastavien koronavuosien jälkeen. Arvo myönsi Antellille vuonna 2021 vakuudettoman vaihtovelkakirjalainan koronakriisistä selviytymiseen. Kolme vuotta kestänyt yhteistyö päättyy nyt suunnitelmien mukaan Antellin maksettua takaisin Arvon lainan kokonaisuudessaan

14.06.2024
Nordic Option sijoittaa Profilencen kasvuun

Viime vuodet tasaisen vahvasti kasvanut oululainen Profilence aloittaa yhteistyön pääomasijoittaja Nordic Optionin kanssa. Toteutetussa järjestelyssä Arvon osakkuusyhtiö Nordic Option tulee Profilenceen merkittäväksi vähemmistöomistajaksi ja samalla yhtiön alkuvaiheessa mukana olleet aikaisen vaiheen sijoittajat irtaantuvat yhtiöstä.

28.05.2024
Partnera on myynyt Finda-omistuksensa 29,1 miljoonalla eurolla

Partnera Oyj tiedotti maanantaina 27.5.2024, että se on myynyt omistuksensa Finda Oyj:sta ja Telebusiness InWest Oy:sta yhteensä 29,1 miljoonalla eurolla. Epälikvideistä osakeomistuksista vapautuneet varat Partnera tulee käyttämään strategiansa ja hallituksen linjauksien mukaisesti. Arvo on konsernitasolla Partneran toiseksi suurin omistaja 10,19 % osuudella.

20.05.2024
Nimityksiä Elcoline Groupin johdossa

Pohjoismaisen teollisuuden teknisiin palveluihin erikoistuneen Elcoline Groupin uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Elina Engman ja Suomen maajohtajaksi Tapio Waris. Hallituksen puheenjohtaja Jere Räisänen toivottaa uudet henkilöt lämpimästi tervetulleeksi Elcolinelle johdattamaan yhtiötä kannattavasti kohti 250 miljoonan euron liikevaihtotavoitetta. Elcoline on perustettu vuonna 2002 ja se työllistää yhteensä noin 800 ammattilaista pääosin Suomessa ja Ruotsissa.

06.05.2024
Arvo sponsoroi urheilu- ja kulttuuritoimintaa

Arvo tukee vuosittain urheiluseuroja, nuorisokasvatustyötä sekä kulttuuria tekeviä yhdistyksiä ja yhteisöjä. Tänä vuonna olemme tukeneet muun muassa Raution Kisailijoita edustavan voimannostajan Eerika Palosaaren lajiharjoittelua.

02.05.2024
Arvon sijoittajakalenteri: toukokuun tapahtumat

Arvo on mukana Tampereen Sijoitusmessuilla 3.5. ja Kalajoki Business Festivalilla 16.–17.5.

29.04.2024
#OsuuskuntaElämää -kampanja tekee Arvo Sijoitusosuuskuntaa tunnetuksi

Arvo Sijoitusosuuskunta on mukana tunnettujen some-vaikuttajien vauhdittamassa valtakunnallisessa kampanjassa, jossa halutaan herättää erityisesti nuorten aikuisten mielenkiintoa osuuskuntia kohtaan ja samalla lisätä Arvon tunnettuutta sijoituskohteena. Kampanjan kumppaneita ovat Arvo Sijoitusosuuskunnan lisäksi Osuuskunta Tradeka sekä LähiTapiola -ryhmä.

17.04.2024
Mitä kuuluu, Champion Door?

Koronapandemia oli yrittäjäurani pahin paikka, sanoo nivalalaisen Champion Doorin toimitusjohtaja Pekka Hosio. Periksiantamaton kamppailu yrityksen ja sen työpaikkojen puolesta kannatti, sillä teollisuusovia ja jakoseiniä maailmanmarkkinoille valmistavan Champion Doorin tilauskanta on nyt poikkeuksellisen hyvä. Mitä kuuluu -palstalla kerrotaan sellaisten kohdeyritysten kuulumisista, joihin Arvo on aiempina vuosina sijoittanut.