Ajankohtaista

15.01.2019

Pohjois-Suomeen rakentuu kiinteistönomistajille suunnattu täyden palvelun yritysryhmä vastikään perustetun Sanerall Group Oy:n alle. Ensimmäisessä vaiheessa yritysryhmässä ovat mukana kattoremonttien ammattilainen Sanerall Oy ja salaoja- ja sadevesiremontteja urakoiva Pisaron Oy. Tulevien vuosien aikana Sanerall Groupia on tarkoitus täydentää valikoidusti 3-5 muulla yrityksellä.
Lue lisää

15.01.2019

Arvo Sijoitusosuuskunta on sijoittanut 3 miljoonaa euroa valtakunnalliseen maanrakennusalan konetaloon RealMachineryyn. Kyseessä on vuoden aikana jo toinen merkittävä sijoitus konekaupan kasvuyhtiöön. Arvon sijoitus yhdessä toukokuussa toteutetun Capman Growth Equity -rahaston sijoituksen kanssa antaa RealMachinerylle erinomaiset valmiudet jatkaa pohjoismaisen kasvusuunnitelmansa toteuttamista.
Lue lisää

18.12.2018

Arvo Sijoitusosuuskunnan johdon toimenkuviin tulee muutoksia vuoden vaihteessa. Hallituksen puheenjohtaja Reijo Tauriainen ottaa väliaikaisesti hoitaakseen toimitusjohtajan tehtävät Kati Peltomaan siirtyessä sijoitusjohtajaksi 1.1.2019 alkaen. Muutokseen on päädytty Kati Peltomaan omasta toiveesta. Uutta toimitusjohtajaa osuuskunnan hallintoneuvosto ja hallitus ryhtyvät hakemaan kaikessa rauhassa pitkäaikaista ratkaisua tavoitellen.
Lue lisää

12.09.2018

Pohja- ja sadevesien hallintaan erikoistunut maanrakennusalan yritys Pisaron Oy ja Arvo Sijoitusosuuskunta ovat sopineet sijoituksellisesta yhteistyöstä. Arvo tekee Pisaroniin pääomasijoituksen, jonka myötä yhtiön on mahdollista tarjota valtakunnallisesti ratkaisuja kotien kosteus- ja homeongelmien hallintaan. Tähän asti Pisaron on keskittynyt yksinomaan omakotitalokohteiden remontointiin. Nyt omakotitalojen ohella on tarkoitus tarjota palveluita myös taloyhtiökohteisiin.
Lue lisää

10.09.2018

Konsernin liikevaihdoksi muodostui 25,4 Meur ja kauden tulokseksi 4,0 Meur. Osuuskunta PPO:n alkuvuoden liikevaihto oli 19,3 Meur (8,0) ja kauden tulos 5,9 Meur (3,4). Alueellisen sijoitustoiminnan saralla toteutui vuoden 2018 ensimmäisellä puoliskolla kaksi uutta sijoitusta (Sikla-konserni Limingassa ja Vieskan Elementti Alavieskassa) ja yksi irtaantuminen (Suomen Kuntakiinteistöt Ylivieskassa). Suorat kiinteistösijoitukset päätettiin katsauskaudella muuntaa likvidimpään muotoon rahastomuotoisen sijoituksen kautta. Listaamattomien arvopapereiden markkinapaikassa Privanetissa vaihtoi omistajaa ajanjaksolla 951 osuutta, kun viime vuonna vastaavalla ajanjaksolla määrä oli 412 osuutta. Toteutuneiden kauppojen hintataso osuutta kohden vaihteli 750-800 euron välillä.
Lue lisää

29.06.2018

Osuuskorko maksetaan 23.8. Muuttunut tilinumero on ilmoitettava kirjallisesti 25.7. mennessä.
Lue lisää

30.05.2018

Osuuskunta PPO -konserni on päättänyt keskittää suorat kiinteistösijoituksensa jatkossa Erikoissijoitusrahasto Evli Vuokratuoton kautta hoidettavaksi. Osan rahastosijoituksesta muodostavat Kauppakeskus Maston ja Liikekeskus Stoolperin kiinteistöjen siirtäminen rahaston omistukseen.
Lue lisää

29.05.2018

Osuuskunta PPO:n uudeksi sijoitusjohtajaksi on valittu KTM Toni Pisano. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus monipuolisista sijoitusalan tehtävistä.
Lue lisää

25.05.2018

Tietosuoja-asetus (GDPR) tuo mukanaan parannuksia henkilötietojen käsittelyyn. Jäsenten henkilötietojen käsittely huolellisesti ja lainmukaisesti on Osuuskunta PPO:lle tärkeää. Olemme päivittäneet tietosuojakäytäntömme ja julkaisseet asetuksen mukaisen tietosuojaselosteen kotisivuillamme.
Lue lisää