Ajankohtaista

Suomen suurin kalastus- ja metsästysliike Ruoto kasvaa vauhdilla
25.11.2022

Valtava intohimo ja mielenkiinto kalastusta ja metsästystä kohtaan. Siinä lyhykäisyydessään syy, miksi Suomen suurin metsästys- ja kalastusliike Ruoto on olemassa. Vahvasti kasvava yritys suunnittelee Mega Store-myymälöidensä ja verkkokaupan rinnalle myös muita myymäläkonsepteja. Ruodon perustaja ja toimitusjohtaja Joonas Oksanen kertoo Arvolehden haastattelussa, miten harrastuksesta kehittyi ura ja yritys.
Lue lisää

Ruodon uusi myymälä Oulussa on avattu
21.11.2022

Kalastus- ja metsästysliike Ruodon uusin myymälä Oulun Mega Store avasi ovensa lauantaina 19.11. Avajaisissa riitti hyvin väkeä ja asiantunteva keskustelu asiakkaiden ja henkilökunnan välillä sorisi taukoamatta. Ruoto Invest Oy on Arvon valtakunnallisen sijoitussalkun kohdeyhtiö.
Lue lisää

Arvo sijoittajaksi Destination Laplandiin
18.11.2022

Destination Lapland Oy on kerännyt merkittävän rahoituspaketin, jossa Arvo Sijoitusosuuskunta on mukana miljoonan euron vaihtovelkakirjalainalla. Rahoituspaketti käytetään konsernin kasvustrategian toteuttamiseen sekä Pohjolan Kiinteistöpalvelu Oy:n yritysostoon. Destination Lapland on elämystalo, joka tarjoaa Ylläksellä korkeatasoista ja tunnelmallista majoitusta sekä laadukkaita ohjelmapalveluita.
Lue lisää

Arvo tavoittelee  osuuksiensa  listausta – kaupankäynti helpottuu
07.11.2022

Arvo Sijoitusosuuskunta on päättänyt käynnistää prosessin tavoitteena hakea listausta Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle. "Tavoitteena on, että Arvo voisi listautua First North -markkinapaikalle vuoden 2023 ensimmäisen vuosipuoliskon aikana. Ennen listautumista käynnistetään osuuskunnan jäsenosuuksien siirtäminen Euroclear Finland Oy:n (EFi) ylläpitämään arvo-osuusjärjestelmään", toteaa toimitusjohtaja Jari Pirinen.
Lue lisää

Arvo sijoittaa Saaga Travelin kasvuun
20.10.2022

Arvo Sijoitusosuuskunta ja Saaga Travel Oy ovat sopineet rahoituksellisesta yhteistyöstä. "Saaga Travelin toiminta kasvaa ja kehittyy nyt monella rintamalla. Jalansija kotiseudulla on vahvistunut, mistä kuuluu kiitos palvelualttiille henkilökunnalle ja uskollisille asiakkaille. Lisäksi panostukset matkanjärjestäjien suuntaan alkavat kantaa hedelmää", kertoo Saaga Travelin toimitusjohtaja Sanna Kimpimäki.
Lue lisää

Tekoäly suunnittelee ruokalistoja Antellin henkilöstöravintoloissa
10.10.2022

Ruokalistojen optimoinnilla lisätään ruokailijoille vaihtelua, vähennetään hävikkiä ja vapautetaan ravintolapäälliköiden aikaa asiakaspalveluun. Tekoäly suunnittelee ravintolan vaihtuvan ruokalistan resepteineen alle kahdessa minuutissa, kun ravintolapäälliköltä siihen menee useampi tunti. Uudenlaisia ruokalistoja on pilotoitu muun muassa Helsingissä Antell Kuohussa ja Oulussa Antell Poratiellä. Antell on Arvon alueellisen sijoitussalkun kohdeyhtiö.
Lue lisää

Keliber palkittiin Vuoden Arvonlisääjänä
23.09.2022

Arvo Sijoitusosuuskunta on palkinnut kaivos- ja akkukemikaaliyhtiö Keliber Oy:n Vuoden Arvonlisääjänä. Arvon toimitusjohtaja Jari Pirinen luovutti palkinnon Keliberin talous- ja rahoitusjohtaja Riku Sausolle Ylivieskassa torstaina järjestetyn Arvo-päivän yhteydessä.
Lue lisää

Arvolle merkittävä tuotto Keliberin osakkeiden myynnistä
21.09.2022

Keliber Oy:n suurin omistaja Sibanye-Stillwater Limitedin tytäryhtiö Keliber Lithium Proprietary Limited teki kesäkuun viimeisenä päivänä yhtiön osakkaille vapaaehtoisen ostotarjouksen, jolla se tarjoutui hankkimaan kaikki tarjouksen vastaanottaneiden osakkeenomistajien omistamat Keliberin osakkeet. Arvo Sijoitusosuuskunta ilmoitti suostumuksensa vapaaehtoiseen ostotarjoukseen, joka on nyt toteutunut.
Lue lisää

Arvo Sijoitusosuuskunta  -konsernin puolivuosikatsaus 1.1.-30.6.2022
06.09.2022

Arvo Sijoitusosuuskunta -konsernin liikevaihto ajalta 1.1.-30.6.2022 oli 9,2 miljoonaa euroa ja katsauskauden voitto 4,3 miljoonaa euroa. Osuuskohtainen tulos oli 52,6 euroa ja sijoitetun pääoman annualisoitu tuotto 8,9 prosenttia. Alueellisessa sijoitussalkussa toteutui yksi alueellinen lainasijoitus ja yksi irtaantuminen sekä yksi osittaisirtautuminen. Valtakunnallisessa sijoitussalkussa toteutui kaksi vähemmistöosakesijoitusta ja yksi siltarahoitus. Arvo Sijoitusosuuskunta on päättänyt käynnistää prosessin tavoitteena hakea listausta Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle Nasdaq First North Growth Market Finland -markkinapaikalle vuoden 2023 aikana.
Lue lisää

VRT Finland on nyt GISGRO
02.09.2022

Arvon valtakunnallisen sijoitussalkun kohdeyhtiö VRT Finland Oy on muuttanut nimensä GISGRO Oy:ksi. Yhtiön nimenvaihdoksen taustalla on strategiamuutos, jossa merkittävimpänä tekijänä on yhtiön liiketoiminnan keskittyminen pelkästään ohjelmistoliiketoimintaan. "Tavoitteenamme on olla satama-asiakassegmentissä johtava toimiva Euroopassa tulevien vuosien aikana", kommentoi yhtiön toimitusjohtaja Timo Aarvala.
Lue lisää