Ajankohtaista

Korkia tarjoaa kestävää ja riippumatonta varainhoitoa
03.05.2021

Riippumaton varainhoitaja istuu asiakkaansa kanssa aidosti pöydän samalla puolella. "Asiakkaan etu ohjaa aina tekemistämme, koska menestyksemme tulee siitä, että asiakkaamme onnistuvat", sanoo sijoitus- ja asiantuntijayhtiö Korkia Oy:n toimitusjohtaja Pauli Mäenpää. Arvon jäsenistöä Korkia on valmistautunut palvelemaan paikallisesti, ja jokaiselle asiakkaalle on nimetty asiakasvastuullinen yksityispankkiiri.
Lue lisää

Arvon osuuskorko maksetaan 16.6.2021, täsmäytyspäivä 27.5.2021
26.04.2021

Jos jäsenen pankkitilin numero on muuttunut, on uusi tilinumero ilmoitettava osuuskunnalle joko kirjallisesti kotisivuilta tulostettavalla lomakkeella tai tunnistautumalla sähköisesti Jäsenen omilla sivuilla. Ilmoitusta ei tarvitse tehdä, jos tilitiedot ovat säilyneet ennallaan.
Lue lisää

Onko sinulla bisnesidea? Hakuaika Tervatynnyri -pitchauskilpailuun on käynnissä
20.04.2021

KPK Yhtiöt Oyj, Kokkolanseudun Kehitys Oy KOSEK, Centria-ammattikorkeakoulu Oy, Viexpo, Pohjanmaan kauppakamari, Kaustisen Seutukunta ja YritysKannus Oy yhteistyökumppaneineen järjestävät jälleen Tervatynnyri -pitchauskilpailun, jossa voit puhua ideasi tynnyristä ulos ja maailmalle! Ilmoittautumisaikaa on perjantaihin 23.4.2021 klo 16.00 asti.
Lue lisää

Raahessa kaikki on lähellä
14.04.2021

Normaalioloissa työ vie Tero Harjua ulkomaille Keski-Eurooppaan ja Pohjoismaihin. Kansainvälisyys antaa perspektiiviä arvioida oman kotipaikkansa parhaita puolia. Arvon jäsenhaastattelussa yrittäjä Tero Harju Raahesta. Juttu on julkaista alun perin Arvo Uutisissa maaliskuussa 2021.
Lue lisää

Vapaaehtoinen pelastuspalvelu auttaa hädän hetkellä
07.04.2021

Marjastaja kadoksissa, öinen tulipalo tuhosi lapsiperheen kodin, tulviin varaudutaan suojaamalla ikäihmisten koteja. Siinä muutamia tilanteita, joissa Vapaaehtoinen pelastuspalvelu voi ojentaa auttavan kätensä. Raahen hälytysryhmä perustettiin syksyllä 2019 ja ryhmässä on tällä hetkellä mukana 23 vapaaehtoista. Arvon myöntämällä 800 euron avustuksella hankittiin 4 radiopuhelinsettiä.
Lue lisää

Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen– osuuskorko 3,3 miljoonaa euroa, hallitukseen 3 uutta jäsentä
30.03.2021

Arvo Sijoitusosuuskunnan varsinainen osuuskuntakokous pidettiin Ylivieskassa 30. maaliskuuta. Osuuskuntakokous vahvisti tilinpäätöksen ja myönsi vastuuvapauden tilivelvollisille. Tilinpäätöksen osoittamaa 4,7 miljoonan euron tulosta voidaan pitää hyvänä huomioiden koronapandemian aiheuttamat yllättävät haasteet tilikaudella 2020. Osuuskunnan tilikauden voitosta jäsenille jaetaan osuuskorkona noin 3,3 miljoonaa euroa eli 40 euroa/osuus.
Lue lisää

LaserComp osaksi Leden Groupia
25.03.2021

LaserComp Oy ja sen tytäryhtiö Celermec Oy, Ojala Group ja virolainen Favor AS yhdistyvät metalli- ja sähkömekaniikan sopimusvalmistajaksi, Leden Group Oy:ksi. Neljän yrityksen osaamisen yhdistävä Leden Group tarjoaa asiakkailleen kaikki osavalmistuksen vaiheet ja tukee asiakkaitaan myös tuotekehityksessä, tuotetiedon hallinnassa ja logistiikassa. Yhdistyvien yhtiöiden omistajat jatkavat konsernissa ja ovat Leden Groupin enemmistöomistajia. Arvo kasvattaa yritysjärjestelyn yhteydessä Leden Groupin omistustaan merkittävästi.
Lue lisää

10.03.2021

Osuuskunnan kokoukseen liittyy koronaviruspandemian vuoksi useita poikkeusjärjestelyjä, joilla pyritään mahdollistamaan kokouksen järjestäminen jäsenten terveys ja turvallisuus huomioiden sekä ehdotetun osuuskoron maksaminen tavanomaisessa aikataulussa. Osuuskunnan kokous voidaan joutua peruuttamaan, ellei sitä voida järjestää turvallisesti kokousajankohtana voimassa olevia rajoituksia noudattaen.
Lue lisää

Osuuskunnan tulos 4,7 miljoonaa euroa, esitys osuuskorosta 40 euroa/osuus
03.03.2021

Tilikaudella 2020 emoyhtiö Arvo Sijoitusosuuskunta teki noin 15,8 miljoonan euron liikevaihdolla 4,7 miljoonan euron eli 29,6 prosentin tuloksen. Konsernin toinen sijoitusyhtiö Arvo Invest Nordic Oy saavutti 4,7 miljoonan euron liikevaihdolla 1,3 miljoonan euron eli 27,7 prosentin tuloksen. Hallitus ehdottaa, että osuuskunnan tuloksesta jaetaan osuuspääoman korkona 40 euroa/osuus eli yhteensä noin 3,3 miljoonaa euroa.
Lue lisää

Keliberin litiumhankkeelle merkittävä rahoitus
23.02.2021

Keliber Oy ja Sibanye Stillwater Limited ovat sopineet 40 miljoonan euron rahoitusjärjestelystä, joka edistää merkittävästi Keliberin litiumhankkeen etenemistä Keski-Pohjanmaalla. Keliberin tavoitteena on aloittaa akkulaatuisen litiumhydroksidin tuotanto vuonna 2024, jolloin litiumin kysynnän ennustetaan ylittävän tarjonnan erityisesti liikenteen sähköistymisen ja digitalisaation seurauksena.
Lue lisää