Ajankohtaista

21.02.2024
Arvon tilinpäätösanalyysi (videotallenne) on julkaistu

Arvon toimitusjohtaja Jari Pirinen Inderesin Aapeli Pursimon haastateltavana.

14.02.2024
Tuotekehitys elää kuluttajan pulssilla

”Kuluttaja on kuningas, jonka ostopäätökset kaupassa ratkaisevat, mitkä tuotteet ja brändit matkaavat kassan kautta kotiin”, kuvailee pelin henkeä Valion kasvuliiketoiminnoista, tutkimuksesta ja tuotekehityksestä vastaava Tuomas Salusjärvi. Valion tuotekehitystiimi vastaa myös Arvon sijoituskohdeyrityksen Oddlygoodin tuotekehityksestä.

05.02.2024
Oddlygood kasvaa kasvipohjaisten tuotteiden markkinassa

Kasvipohjaisten ruokatuotteiden kehitys menee hurjaa vauhtia eteenpäin. Tämä on huomattu myös Valiossa, jonka enemmistöomistama Oddlygood kiihdytti pian perustamisensa jälkeen reippaaseen kasvuvauhtiin kasvipohjaisten tuotteiden markkinassa ydinalueillaan Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Oddlygood on mainio esimerkki siitä, kuinka globaalit megatrendit, tässä tapauksessa kuluttajien kasvava kiinnostus vastuullisuuteen ja terveelliseen ruokaan, luovat uutta liiketoimintaa.

29.01.2024
Valvelle tunnustusta verkkosivukehityksen osaajana

Verkkosivukehityksen uutismedia Vierityspalkki on jälleen arvioinut suomalaiset digimarkkinointitoimistot. Arvon osakkuusyhtiö Valve saavutti jokaisella osa-alueella huippuarviot, jotka perustuvat Valveen asiantuntijoiden laajaan osaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen räätälöityjen verkkopalveluiden suunnittelusta ja toteuttamisesta.

15.01.2024
Finn Spring toteutti sukupolvenvaihdoksen

Keskipohjalainen juomavalmistaja Finn Spring toteutti osittaisen sukupolvenvaihdoksen joulukuussa 2023. Perheyrityksen perustajat Virpi ja Hannu Ali-Haapala myivät sukupolvenvaihdoksessa 50 prosenttia yrityksen osakekannasta viidelle lapselleen. Sukupolvenvaihdoksen yhteydessä Arvo on irtaantunut Finn Springin sijoituksesta yhtiön maksettua takaisin Arvon lainat kokonaisuudessaan

04.01.2024
Jäsenhaastattelussa Tuomas Hirvonen - sijoittaja tunnistaa ihmiset tulosten takana

Raahelaislähtöisellä sijoittajalla ja yrittäjällä Tuomas Hirvosella on vuosikymmenien kokemus teollisuudesta, rahoitusmarkkinoista ja pääomasijoittamisesta. Lukemattomat yhtiöt läpivalaisseena ja itsekin yritysten operatiivisessa johdossa toimineena Hirvonen sanoo oppineensa, että yritys voi selvitä hyvinkin vaikeista tilanteista, jos sillä on avainpaikoilla oikeanlaiset ihmiset. Numeroilla on merkitystä, mutta niin on ihmisilläkin. Toimiva tiimi asettuu kaiken yritys- ja sijoitustoiminnan keskiöön.

21.12.2023
Elcoline Group ostaa SSG Sahalan

Elcoline Group ostaa SSG Sahalan ja vahvistaa asemaansa teollisuuden teknisten palvelujen tuottajana. Yrityskauppa on osa Elcolinen määrätietoista kasvustrategiaa kohti 250 miljoonan euron liikevaihtoa. Yrityskaupan myötä Elcoline tulee työllistämään noin 800 ammattilaista Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiön liikevaihdon odotetaan kasvavan vuoden 2024 aikana sataan miljoonaan euroon.

07.12.2023
NY-TEK Oy:n valmistamat Wieska-koneet kestävät vertailun

NY-TEK Oy valmistaa Reisjärvellä kiinteistönhoidon ammattilaisten ja maatalousyrittäjien arvostamat Wieska-tuotteet, kuten lanat ja lumilingot. Yritys ei kilpaile hinnalla, vaan tuotteidensa korkealla laadulla ja kestävyydellä. Arvo on sijoittanut NY-TEKiin keväällä 2023.

29.11.2023
Nordic Option sijoittajaksi kajaanilaiseen Prometeciin

Arvon osakkuusyhtiö Nordic Option on tehnyt sijoituksen automatisoituja biomassojen näytteenotto- ja analyysijärjestelmiä tarjoavaan Prometeciin. Nordic Optionin sijoituksen myötä yhtiö tähtää nopeampaan kasvuun ja kansainvälistymiseen.