Kalastus- ja metsästysliike Ruoto kasvupolulla
27.06.2022

Kalastus- ja metsästysliike Ruoto kasvupolulla

Kalastus ja metsästys kuuluvat Suomen suosituimpien harrastusten joukkoon. Yli 1,5 miljoonaa suomalaista sanoo harrastavansa vapaa-ajankalastusta. Metsästyskortin lunastaa Suomessa vuosittain yli 300 000 ihmistä. Ruoto Invest Oy:n osakeannilla rahoitetaan kalastus- ja metsästysliike Ruodon entistä nopeampaa kasvua niin uusien myymälöiden avaamisen, verkkokaupan kehittämisen kuin mahdollisten yrityskauppojenkin kautta. Arvo Sijoitusosuuskunta osallistui antiin 1,6 miljoonan euron sijoituksella.

- Alan jälleenmyyjäverkosto on pitkään ollut pienten erikoisliikkeiden ja kalastusvälineitä muun toiminnan ohella myyvien tavaratalojen varassa. Me Ruodossa panostamme erityisesti vahvoihin Ruoto Mega Store -myymälöihin, henkilökunnan erikoisosaamiseen, huippuluokan asiakaspalveluun ja nykyaikaiseen verkkokauppaan, kertoo Ruodon perustaja ja toimitusjohtaja Joonas Oksanen.

Ruoto on erikoisliikeketjun ja verkkokaupan yhdistelmä, jonka palveluksessa työskentelee lähes 40 alan huippuosaajaa. Ruoto tarjoaa alan harrastajille yli 50 000 tuotteen valikoiman. Ruoto palvelee tällä hetkellä kolmella paikkakunnalla Tuusulassa, Tampereella ja Kaarinassa. Seuraavaksi Mega Store -myymälät on suunniteltu avattavan Espooseen ja Ouluun.

  - Ruodon tiimissä on rautaista alan osaamista, joka vakuutti meidät. Kalastus- ja metsästystoimiala on yksi harvoista, joissa ketjuuntumista ei ole vielä merkittävissä määrin tapahtunut. Uskomme, että Ruodon toimivan verkkokaupan ja ammattitaitoisen myymäläkaupan yhdistävä laajan tuotevalikoiman konsepti miellyttää kuluttajia, toteaa Arvon toimitusjohtaja Jari Pirinen uudesta valtakunnallisesta sijoituksesta.

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle