02.04.2024

Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunta hallituksen täydentäminen

Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunta | Yhtiötiedote | 02.04.2024 klo 16:40:00 EEST

Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunnan hallintoneuvosto on kokouksessaan 2.4.2024 päättänyt hallituksen jäsenten lukumääräksi viisi jäsentä ja täydentänyt hallitusta valitsemalla uudeksi hallituksen jäseneksi Titta Mantilan.

Titta Mantila on koulutukseltaan kauppatieteen maisteri ja työskentelee toimitusjohtajana valtio-omisteisessa opetus- ja koulutustoimialan yritysten rahoitukseen erikoistuneessa Oppiva Invest Oy:ssa. Mantilalla on pitkä kokemus monipuolisista rahoitusalan tehtävistä Finnverassa ja sitä edeltäneessä Kera Oyj:ssa.

Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunnan hallituksen muodostavat näin ollen Mika Kiljala, Teemu Kokko, Marjo Kolehmainen, Juha Laakkonen ja Titta Mantila. Kaikki tehtävään valitut ovat riippumattomia osuuskunnasta ja sen merkittävistä osuudenomistajista.

Pohjanmaan Arvo Sijoitusosuuskunnan sääntöjen 13 §:n mukaan hallituksen muodostavat hallintoneuvoston toimikaudeksi kerrallaan valitsemat 4–6 jäsentä. Hallituksen toimikausi alkaa valinnasta päättäneen hallintoneuvoston kokouksen päättyessä ja päättyy seuraavana kalenterivuonna uuden hallituksen valinnan toimittavan hallintoneuvoston kokouksen päättyessä.

Lisätietoja
Hallintoneuvoston puheenjohtaja Tuomo Tamminen, puh. 050 529 0059

Hyväksytty neuvonantaja
Augment Partners AB, puh. +46 8-604 22 55, info@augment.se

Siirry "Yhtiötiedote"-sivulle