Pohjois-Suomeen rakentuu kiinteistönomistajia palveleva yritysryhmä

15.01.2019

Pohjois-Suomeen rakentuu kiinteistönomistajille suunnattu täyden palvelun yritysryhmä vastikään perustetun Sanerall Group Oy:n alle. Ensimmäisessä vaiheessa yritysryhmässä ovat mukana kattoremonttien ammattilainen Sanerall Oy ja salaoja- ja sadevesiremontteja urakoiva Pisaron Oy. Tulevien vuosien aikana Sanerall Groupia on tarkoitus täydentää valikoidusti 3-5 muulla yrityksellä.

Suunnitelman taustalta löytyvät Arvo Sijoitusosuuskunta, yksityissijoittaja Tuomas Ahola sekä Sanerallin ja Pisaronin toimivaa johtoa.  

 - Pohjois-Suomessa toimii useita samaa asiakaskuntaa eli vanhempien omakotitalojen, rivitalojen ja pienkerrostalojen omistajia palvelevia yrityksiä. Olen jo pitkään miettinyt, että nämä yhtiöt saisivat merkittävää synergiaa yhteisten tukitoimintojen, kuten taloushallinnon ja laskutuksen kautta. Myös myyjille ja asentajille voisi tarjota monipuolisempaa urapolkua, pohtii perustajaosakas Tuomas Ahola.

Arvo Sijoitusosuuskunnassa ollaan asiasta samaa mieltä. Lisäksi laajempi palvelutarjonta saman katon alta nähdään asiakkaiden eduksi.

- Yksityishenkilöillä on paljon varallisuutta kiinni kiinteistöomaisuudessa ja yleensä siitä halutaan pitää hyvää huolta. Joskus voi olla vaikea löytää tärkeille remonteille luotettava tekijä. Haluamme tehdä valinnan helpoksi ja tarjota mahdollisimman laajan palvelukirjon saman katon alta, kertoo Arvo Sijoitusosuuskunnan sijoitusjohtaja Kati Peltomaa.

Kattoremontteihin erikoistuneen Sanerall Oy:n toimitusjohtaja Vesa Kaski on yrittäjänä huomannut, että asiakaskunnassa on kysyntää kokonaisvaltaiselle palveluntarjoajalle. Vuonna 2007 perustettu Sanerall on urakoinut lähes 2000 kattoremonttia Pohjois-Suomessa, Kainuussa, Lapissa ja Keski-Pohjanmaalla. Nykyisellään Sanerall työllistää noin 50 henkilöä. Nosturiavusteinen asennuskonsepti tuo asiakkaille säästöjä erityisesti omakoti- ja rivitalokohteissa.

Sadevesi- ja salaojaremontteja tekevä Pisaron Oy on tehnyt valtakunnallisesti yli 2000 sadevesi- ja salaojaremonttia. Yhtiöllä on toimipisteet Oulussa, Ylivieskassa, Kokkolassa ja pääkaupunkiseudulla.

-Laajempi palvelukonsepti tuo merkittäviä ajankäyttö- ja kustannussäästöjä kiinteistöjen omistajille. Jo olemassa olevalle asiakaskunnalle pystymme vastaisuudessa tarjoamaan entistä laajempaa palvelukokonaisuutta, kertovat yrittäjät Vesa Kaski ja Ari-Pekka Jokitalo.

 

Lisätiedot

Arvo Sijoitusosuuskunta, sijoitusjohtaja Kati Peltomaa, puh. 044 729 1220

Sanerall Oy, toimitusjohtaja Vesa Kaski, puh 040 097 8550

Pisaron Oy, toimitusjohtaja Ari-Pekka Jokitalo 044 755 5557

 

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle