Uusi alueellinen sijoitus NY-TEK Oy:hyn
12.05.2023

Uusi alueellinen sijoitus NY-TEK Oy:hyn

Arvo on myöntänyt NY-TEK Oy:lle yhteensä 200 000 euron lainasijoituksen, joka koostuu lyhytaikaisesta tuotannon rahoittamisesta ja pidempiaikaisesta lainasta, joka on tarpeen yhtiön rahoitusaseman parantamiseksi, kasvuhankkeiden toteuttamiseksi ja käyttöpääomatarpeisiin.

NY-TEK Oy on Reisjärvellä toimiva asiakaslähtöinen konepaja, joka suunnittelee ja valmistaa koneita erityisesti maatalouden ja kiinteistönhuollon tarpeisiin. Kotimaisuus ja asiakaslähtöisyys ovat yhtiön tärkeitä arvoja. Koneet valmistetaan nykyaikaisin tuotantomenetelmin, joilla saavutetaan tuotteille korkea laatu ja pitkä käyttöikä. Päätuotteinaan NY-TEK Oy valmistaa WIESKA-lanoja ja -linkoja. Muita omia tuotemerkkejä ovat Farmcrusher -vasaramurskaimet ja Beltscoop -kuivikkeenlevittimet.

- Arvon lainasijoitus edesauttaa tuotannon järkeistämistä ja on tärkeä osa kannattavuuden parantamisessa. Kun aikaa vapautuu muuhun kuin rahoituksen kanssa painimiseen, niin yhtiö voi tavoitella kasvua niin kotimaassa kuin vientimarkkinoilla, valottaa toimitusjohtaja Jari Huotari rahoituspaketin taustaa.

- NY-TEK täydentää hyvin Arvon alueellista sijoitussalkkua. Yhtiö työllistää suoraan 12 ammattilaista ja myös alihankkijat ovat pääosin alueellisia yhtiöitä. Oma suunnittelu- ja valmistustoiminta osoittavat, että yhtiössä on kasvun kannalta tärkeää osaamisista ja kekseliäisyyttä, toteaa Arvon alueellisista sijoituksista vastaava sijoituspäällikkö Sanna Vihermaa.

Siirry "Ajankohtaista"-sivulle